پایگاه خبری فوتبالی – بارسلونا زیر نظر هانسی فلیک دوران پر نوسان خود را پشت سر گذاشته و حالا به نظر میرسد که با این سرمربی آلمانی به ثبات و پختگی دست پیدا کرده است.
به گزارش فوتبالی، آبی اناریها در حالی به وقفه تعطیلات زمستانی وارد شدند که با نتیجه 2-1، باختی خانگی به اتلتیکو مادرید را متحمل شده بودند اما حالا تحت هدایت فلیک آلمانی، روزهای بسیار خوبی را تجربه میکنند. فلیک پیش از شروع سال جدید در مصاحبهای گفته بود:" این سبکی است که ما میخواهیم بازی کنیم. باید این را به سال بعد ببریم و نتایج بهتری کسب کنیم." این چالش چیزی است که بارسلونا در انجام آن موفق بوده است.
بارسلونا در طول 11 بازی خود در سال 2025 شکست ناپذیر بوده است و در این مدت موفق شده تا با عملکردی خیره کننده، 42 بار دروازه رقبای خود را باز کند. این عدد بزرگ، پس از سال 1943، بیشترین تعداد گلی است که در سال جدید توسط آبی اناریها به ثمر رسیده است. پیروزی اخیر 1-4 آنها مقابل سویا نیز در برابر نتایج خیره کننده آنها در سال جدید، برد ویژهای به حساب نمیآید زیرا کاتالانها تا به اینجا در سال 2025، پنج بار تعداد گلهای خود در یک بازی را به عدد 5 یا بیشتر رسانده اند. رئال مادرید، رقیب دیرینه بارسلونا که خط حملهای ترسناک متشکل از وینیسیوس، امباپه، رودریگو و بلینگام دارد، در تمام این فصل تنها 4 بار موفق به انجام چنین کاری شده است.
2102