عصبانیت شدید هافبک لیورپول از تصمیمات داوری

عصبانیت شدید هافبک لیورپول از تصمیمات داوری

پایگاه خبری فوتبالی  هاروی الیوت، هافبک جوان لیورپول که در جریان حذف روز گذشته تیمش مقابل پلیموث مقصر اصلی بود، از تصمیمات داوری به شدت عصبانی شده است.

به گزارش فوتبالی، پلیموث آرگیل که در رتبه بیست و چهارم جدول چمپیونشیپ حاضر است، در یک پیروزی تاریخی توانست صدرنشین لیگ برتر و آماده ترین تیم حال حاضر اروپا را با نتیجه یک بر صفر شکست دهد و از جام حذفی کنار بزند.

این پیروزی با گلزنی رایان هاردی از روی نقطه پنالتی بدست آمد؛ پنالتی‌ای که با برخورد توپ به دست هاروی الیوت برای آنها گرفته شد.

با وجود این که در تصاویر تلویزیونی مشخص بود هافبک انگلیسی قرمزها دستش را بالا برده است و توپ به آن برخورد کرده است، او اعتقاد داشت که خطای هند نباید گرفته می‌شد؛ الیوت در صحبت‌هایش اذعان داشت که فاصله‌اش با بازیکن حریف بسیار کم بوده است و او نمی‌توانست کار دیگری بکند.

هافبک 21 ساله لیورپول به خبرنگاران گفت: صادقانه بگویم، مشاجرات تا همیشه می‌توانند ادامه داشته باشند. من بسیار به او نزدیک بودم و به داور گفتم که آیا انتظار داری من با گرفتن دستانم در کنار بدنم بپرم؟ این یک روش عادی برای پریدن نیست. من به سختی در حال تلاش برای جلوگیری از ضربه حریف بودم و دستانم که بالا رفتند تنها یک متر با حریف فاصله داشتند. اما این فوتبال است. در واقع این مانند یک لگد در دندان برای من بود. اصلا خوب نیست که این‌گونه ببازی و تو مقصر اصلی آن باشی. بنابراین، متاسفانه این فقط یکی از آن اتفاقات است. من باید سرم را بالا بگیرم و به مسیر خود ادامه دهم."

قرمزهای آنفیلد پس از کنار رفتن از دور مسابقات جام حذفی، چهارشنبه شب باید برای آخرین بار در ورزشگاه گودیسون پارک به مصاف رقیب هم‌شهری، اورتون بروند.

2209