دلیل استعفای یحیی؛ قرار بود پریرا برود نه جواد محمدی!

دلیل استعفای یحیی؛ قرار بود پریرا برود نه جواد محمدی!

پایگاه خبری فوتبالی- دلیل اصلی ناراحتی یحیی گل‌محمدی از هوشنگ نصیرزاده مشخص شد.

به گزارش فوتبالی، روز گذشته و پس از شکست غیر منتظره فولاد خوزستان در خرم آباد مقابل خیبر اتفاق عجیبی افتاد. یحیی گل‌محمدی سرمربی فولاد در نشست خبری بعد از بازی گفت: «ما زمانی به خیبر باختیم که در نقل‌وانتقالات با این تیم معامله کردیم. از همان‌جا کارمان سخت شد و بازی را از دست دادیم. درباره جزئیات این موضوع بعداً صحبت خواهم کرد.»

ظاهرا منظور یحیی این بوده که در نقل و انتقالات زمستانی، اتفاقی برخلاف میل او افتاده است. اشاره یحیی به واگذاری محمدجواد محمدی از فولاد به خیر بوده است. بازیکنی که دیروز گل دوم خیبر را به فولاد زد. طبیعتا این انتقاد متوجه مدیریت باشگاه فولاد و شخص هوشنگ نصیرزاده مدیر عامل این باشگاه بود.

نصیرزاده که مدتی است با یحیی دچار اختلاف شده است تا دیروز خویشتن‌داری کرده بود و پاسخی به مصاحبه‌های انتقادی یحیی علیه مدیریت باشگاه فولاد نمی‌داد. اما دیروز طاقتش تمام شد و از یحیی خواست نق زدن را متوقف کند!

اما برگردیم به آخرین اعتراض یحیی. او به معامله با خیبر اشاره کرد اما وعده داد که بعدا درباره جزییات این ماجرا بیشتر توضیح خواهد داد. سایت روزنامه خبر ورزشی در این باره نوشته است که ظاهرا سرمربی فولاد در نقل و انتقالات از مدیران باشگاه خواسته بود برای جذب گوستاوو بلانکو، نام لوسیانو پریرا از لیست خارج شود اما نصیرزاده بدون هماهنگی کادر فنی اقدام به انتقال محمد جواد محمدی به خیبر می‌کند!

همین مساله باعث عصبانیت شدید گل محمدی شده بود. گلزنی محمدی به فولاد در بازی روز گذشته باعث شد سرمربی این تیم به شدت از هوشنگ نصیرزاده عصبانی بشود و علیه او مصاحبه کند. پاسخ تند نصیرزاده هم باعث شد یحیی تصمیم به استعفا بگیرد.

یحیی در تمرین ریکاوری فولاد که امروز برگزار شد شرکت نکرد و ظاهرا نامه استعفای خودش را هم به باشگاه داده است. حالا باید دید با استعفای او موافقت می‌شود یا اتفاق دیگری خواهد افتاد.

1359