صحبت‌های سرمربی میلان پس از صعود به نیمه نهایی کوپا ایتالیا

صحبت‌های سرمربی میلان پس از صعود به نیمه نهایی کوپا ایتالیا

پایگاه خبری فوتبالی – کونسیسائو معتقد است که پیروزی در کوپا ایتالیا و درخشش خریدهای جدید، میلان را به فوتبال مورد علاقه‌اش نزدیک‌تر می‌کند.

به گزارش فوتبالی، سرجیو کونسیسائو پس از پیروزی دراماتیک مقابل آاس رم در مرحله یک‌چهارم نهایی کوپا ایتالیا و درخشش خریدهای جدید از جمله ژائو فلیکس، اعلام کرد که این نتایج میلان را به فوتبال مورد علاقه‌اش نزدیک‌تر می‌کند اما هشدار داد که رافائل لیائو می‌تواند بسیار بهتر عمل کند.

کونسیسائو در مصاحبه با اسپورت مدیاست گفت: "من در مورد اصول در فوتبال و زندگی صحبت می‌کنم که به معنای داشتن اشتیاق برای کاری که انجام می‌دهید و بهتر شدن فردا نسبت به امروز است. ما سعی می‌کنیم آنچه را که می‌خواهیم به تیم منتقل کنیم، اما تنها یک جلسه تمرینی برای آماده‌سازی این بازی داشتیم و فرصت کار روی جزئیات بازی در تمرین را نداشتیم، زیرا هر سه روز یک بار بازی داریم. با این وجود، بازیکنان آنچه را که می‌خواهیم می‌پذیرند، آن‌ها باهوش هستند و من امروز خوشحالم، به خصوص که گل دوم از پس گرفتن سریع توپ در میانه میدان حاصل شد. این چیزی بود که روی آن کار کردیم، بنابراین خوشحالم. ژائو و سانتیاگو نیز تنها یک جلسه تمرینی داشتند، اما بلافاصله متوجه کاری که ما می‌خواهیم انجام بدهیم شدند. ما باید با تکامل مورد نظر من هم به صورت فردی و هم به صورت جمعی که بر کل تیم نیز تاثیر می‌گذارد، ادامه دهیم."

میلان در مرحله نیمه‌نهایی کوپا ایتالیا با اینتر یا لاتزیو، دو باشگاهی که کونسیسائو در زمان بازی‌اش برای آنها به میدان رفته است روبرو خواهد شد؛ در مرحله بعد بازی‌ها به صورت رفت و برگشت خواهد بود. 

سرمربی پرتغالی ادامه داد: "تعادل اساسی است. کاملا اساسی، زیرا فوتبال در مورد تعادل است. زمانی که توپ را در اختیار دارید و زمانی که ندارید. من در طول بازی برخی از نشانه‌هایی را دیدم که دوست نداشتم، اما همچنین متوجه شدم که ما روی آن کار می‌کنیم و سعی می‌کنیم بهبود یابیم. هنوز شباهت‌هایی با پورتو نمی‌بینم، اما ما برای فشرده‌تر شدن، تهاجمی‌تر شدن، اجازه ندادن به حریفان برای ورود به یک‌سوم دفاعی ما به این راحتی، تلاش می‌کنیم. ما هنوز به آنجا نرسیده‌ایم، اما با بازیکنانی که در پنجره نقل و انتقالات زمستانی وارد شدند به آن نزدیک‌تر خواهیم شد. ویژگی‌های آن‌ها به من آرامش می‌دهد تا به سمت فوتبالی که دوست دارم، از جمله با دو مهاجم و تعادل مناسب نه تنها برای گلزنی، بلکه برای عدم دریافت گل، حرکت کنم."

رافائل لیائو دچار مشکل عضلانی بود و تنها در 20 دقیقه پایانی بازی به میدان رفت، اما از کونسیسائو پرسیده شد که آیا این وینگر می‌تواند برای میلان بیشتر از این‌ها انجام دهد؟

کونسیسائو پاسخ داد: "بله، بسیار بیشتر. بسیار بیشتر. زیرا او کیفیت و ویژگی‌های باورنکردنی دارد، باید متوجه شود که توپ زیر پایش بسیار مهم است، اما باید زمانی که توپ را در اختیار ندارد نیز کار کند. او باید درک کند که بخشی از یک تیم، بخشی از یک مجموعه است و باید در تمام لحظات برای تیم تلاش کند. برای من ضروری است. او می‌تواند به بازیکنی در سطح دیگری تبدیل شود اگر چیزهایی را که در مورد آن‌ صحبت می‌کنیم و هر روز با او کار می‌کنیم، در نظر بگیرد.".

2209