پایگاه خبری فوتبالی - شب گذشته در مرحله یک چهارم نهایی رقابت های جام حذفی ایتالیا یا همان کوپا ایتالیا، میلان و آ اس رم به مصاف هم رفتند و در نهایت در این بازی میلان موفق شد با نتیجه سه بر یک به پیروزی برسد و راهی مرحله بعدی رقابت ها شود.
به گزارش فوتبالی ، این بازی در ورزشگاه سن سیرو برگزار می شد و میلانی ها میزبان این دیدار بودند. در این دیدار ژائو فلیکس اولین بازی خود را برای میلان انجام داد. این بازیکن در دقیقه 59 به جای کریستین پولیشیچ وارد میدان شد و عملکرد خوبی را از خودش به نمایش در آورد. او در دقیقه 70 بازی دروازه آ اس رم را باز کرد.
ژائو فلیکس یک خوشحالی خاص و ویژه دارد و آن هم این است که پس از گلزنی به حالت خوابیدن در می آید و دست هایش را روی صورتش می گذارد. حالا هم پس از گلزنی به رم این کار را انجام داد.
ژائو فلیکس در حال حاضر بیست و پنج سال سن دارد. او در چلسی نتوانست آن طور که باید و شاید خودی نشان بدهد اما حالا شروع خوبی در میلان داشته است و امیدوار است که بتواند دورانی درخشان را در میلان داشته باشد و شرایط برایش در این باشگاه، با تیم های قبلی که در آن ها حضور داشته است، متفاوت باشد.
1470