پایگاه خبری فوتبالی- خرید خارجی جدید تراکتور سابقه بازی برای تیم دوم دورتموند را در کارنامه دارد.
به گزارش فوتبالی، دوماگوی دروژدک، تنها خرید تراکتور در پنجره زمستانی نقل و انتقالات بود. بازیکنی که در بازی با هوادار به عنوان بازیکن ذخیره وارد میدان شد و نمایش خوبی داشت و پاس گل آخر تیمش را هم به سید مهدی حسینی داد.
دروژدک در کارنامه فوتبالی خود سابقه بازی برای تیمهایی نظیر آپوئل لیماسول قبرس، واراژدین کرواسی، لوکوموتیو کرواسی و بوسان کرهجنوبی را در کارنامه دارد اما شاید بارزترین نام در رزومه دروژدک، دورتموند آلمان باشد.
دروژدک که محصول آکادمی دینامو زاگرب است، در سال ۲۰۱۳ به تیم زیر ۱۹ سالههای دورتموند پیوست و در ادامه به تیم دوم دورتموند هم نقل مکان کرد تا با درخشش در تیم دوم این باشگاه سرشناس آلمانی راهی تیم نخست شود اما این اتفاق هرگز نیفتاد.
دروژدک در این تیم آلمانی نتوانست انتظارات را برآورده کند تا با جدایی از جمع زنبورها به واراژدین کرواسی بپیوندد اما با این وجود حتی حضور در تیم دوم دورتموند هم نشان از استعداد این بازیکن داشته است.