پرسپولیس منتظر رای فدراسیون فوتبال؛ رایان کنت به ایران می‌آید؟

پرسپولیس منتظر رای فدراسیون فوتبال؛ رایان کنت به ایران می‌آید؟

پایگاه خبری فوتبالی- ظاهرا رایان کنت با مدیران پرسپولیس به توافق اولیه رسیده و حالا همه‌چیز به احیای سهمیه بازیکنان خارجی قرمزهای تهران و رای فدراسیون فوتبال بستگی دارد.

به گزارش فوتبالی، اسماعیل کارتال پس از قبول هدایت پرسپولیس به رضا درویش اعلام کرد به یک وینگر خارجی نیاز دارد و برای همین مدیرعامل پرسپولیس طبق دستور سرمربی ترکیه‌ای با رایان کنت، بازیکن سابق رنجرز و لیورپول وارد مذاکره شد.

مذاکرات با کنت سریع‌تر از حالت عادی پیش رفت و فقط توافق روی برخی جزییات باقی ماند که طبق شنیده‌های خبرنگار فوتبالی جزییات قرارداد رایان هم انجام شده است.

یکی از موضوعاتی که برای رایان کنت اهمیت داشت، نگهداری از تمساح‌های خود بود و زمانی که متوجه شد ایران منعی برای نگهداری از تمساح ندارد، به پرسپولیس و مدیران این باشگاه چراغ سبز نشان داد اما قرمزهای تهران یک چالش بزرگ بر سر راه جذب رایان کنت دارند و آن هم به رای فدراسیون فوتبال مربوط است.

فدراسیون فوتبال تصمیم گرفت به علت داستان نبیل باهویی، یکی از سهمیه‌های بازیکنان خارجی پرسپولیس از این تیم کسر شود و حالا اگر پرسپولیس با رایان کنت به توافق رسیده باید منتظر احیای سهمیه خود یا دستور فدراسیون فوتبال مبنی بر افزایش سهمیه بازیکنان خارجی برای همه تیم‌های لیگ برتری باشد که اتفاقی دور از ذهن است. یکی از سهمیه های خارجی پرسپولیس به خاطر تخلفات این باشگاه در پرونده نبیل باهویی سوخته است.

به هرحال رایان کنت قطعا یکی از بزرگ‌ترین بازیکنان خارجی است که طی چند سال اخیر به لیگ ایران لینک شده و حضور او می‌تواند کمک زیادی به پرسپولیس و اسماعیل کارتال کند اما گاف بخش پزشکی پرسپولیس، کار را در این باره سخت کرده است!