پایگاه خبری فوتبالی- در حالیکه خبر آمده بود که نادر فریادشیران، مربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران در دوران سرمربیگری محمد مایلی کهن، پس از حضور در دادسرای فرهنگ و رسانه، بازداشت شده اما بعد از چند ساعت، فدراسیون فوتبال از شکایت علیه نادرفریادشیران صرفنظر کرد تا او آزاد شود.
به گزارش فوتبالی، ظهر امروز، نادر فریادشیران پیشکسوت فوتبال که سابقه دو بازی در تیم ملی را هم دارد با شکایت بخش حقوقی فدراسیون فوتبال و به دلیل عدم معرفی کفیل به زندان معرفی شد.
احضاریه این شکایت چند روز پیش (18 دی ماه) به دست فریادشیران رسیده بود و در آن از فریادشیران خواسته شده بود که نهایتا تا 5 روز بعد از ابلاغ به شعبه 9 بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه مراجعه کند.
امروز و در آخرین مهلت مراجعه، فریادشیران با پای خودش به دادسرا رفت. در آنجا به فریادشیران اعلام شد که با شکایت فدراسیون فوتبال به اتهام نشر اکاذیب و توهین احضار شده است. فریادشیران حدود دو ماه پیش با حضور در برنامه مجله فوتبال شبکه خبر ادعاهای سنگین و عجیبی را علیه فدراسیون فوتبال مطرح کرد.
امروز که فریادشیران به دادسرا رفت و آنطور که خبر آمده برای اتهاماتش هیچ سند و مدرکی ارائه نکرده و مرتب خواسته که بازداشت شود. فریادشیران در برنامه های مختلف تلویزیونی اتهاماتی نظیر اینکه مدیران فدراسیون فوتبال به روسای هیات های استانی سکه داده اند و خرید و فروش رای انجام می شود و یا اینکه پول ویلموتس به جیب برخی افراد در فدراسیون فوتبال رفته است و فساد بزرگی رخ داده است و چندین و چند ادعای جنجالی مطرح کرده بود و بازپرس از او سند و مدرک خواسته بود اما فریادشیران بدون سند و مدرک و وکیل به دادسرا رفته بود.
بازپرس ظاهرا بعد از این حرفها به فریادشیران گفته بود که برای او قرار التزام تعیین کرده است اما فریادشیران، فقط بازداشت می خواست و می خواست که بازداشت شود و بازپرس با دیدن اصرار فریادشیران به بازداشت، قرار التزام او را به قرار بازداشت تبدیل می کند و در نهایت پس از اینکه او بازداشت می شود، در مقابل درب دادسرا، تصویری از او با دستبند منتشر می شود با یک علامت ویکتوری ناقص!
پس از انتشاراین عکس، جامعه فوتبال هر کدام که می تواند فدراسیون فوتبال تماس می گیرد تا بلکه فدراسیون فوتبال از شکایتش صرفنظر کند و درنهایت فدراسیون در یک بیانیه اعلام می کند که از شکایت خود در این خصوص صرف نظر کرده است. در این بیانیه آمده است: «در خصوص پرونده مربوط به شکایت مطروحه توسط فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران علیه آقای فریاد شیران، ضمن تاکید بر این که آزادی بیان در حدود رعایت قوانین و مقررات امری ضروری و منطبق بر قوانین و مقررات است و مصاحبههای متعدد آقای فریادشیران حقوق مسلم فدراسیون فوتبال و مسئولین این فدراسیون را تضییع کرده و اکاذیب منتشره که بدون هرگونه سند و دلیلی بوده، آبرو و اعتبار فوتبال ایران را لکهدار کرده لیکن به لحاظ رعایت اصل احترام به پیشکسوتان و از آنجا که در عفو لذتی است که هرگز در انتقام نیست، بدین وسیله مراتب اعلام گذشت خویش از شکایت مطروحه را اعلام میکنیم.»
پس از اینکه کارهای اداری فریادشیران انجام شد، او در ساعات پایانی عصر آزاد شد و به خانه اش برگشت. محمد مایلی کهن و برادران فریادشیران از دوستان قدیمی هم هستند و مایلیکهن با شنیدن این ماجرا گفته است: «از انزلی میآیم تهران و دم اوین میخوابم. فریادشیران را تنها نمیگذارم.»
نکه جالب این است که مهدی تاج یک بار در مرداد 1401 و در برنامه فوتبال برتر از فریادشیران و محمد مایلی کهن به خاطر شکایتی که در دوره اول ریاستش از آنها کرده بود، از آنها عذرخواهی کرد. تاج آن روز گفت که فدراسیون فوتبال به غلط از این دو نفر شکایت کرده بود. مورد شکایت هم ظاهرا به اظهار نظرهایی که این دو نفر درباره کارلوس کیروش کرده بودند برمیگشت. تاج آن روز گفت که اشتباه از ما بوده و نباید شکایت میکردیم اما فریاد شیران پس از بازگشت تاج به فدراسیون فوتبال در شهریور 1401 تا کنون، دست از انتقادهای تند و بعضا بی سند و مدرک برنداشته و به همین دلیل باز هم بخش حقوقی فدراسیون فوتبال از او شکایت کرد. البته ای کاش فریادشیران برای انتقاداتش با سند و مدرک و مستدل برخورد می کرد و بدون اینکه سند و مدرکی داشته باشد، وارد این فضا نمی شد.
فریادشیران در پرونده فساد مس رفسنجان و گل گهرسیرجان و مس کرمان، به خوبی و با سند و مدرک و مستندل و با کمک رسانه های روشنگر افشاگری کرد و هیچ کدام از باشگاهها و افرادی که پایشان در این اتفاق گیر بود، نتوانستند از او شکایت کنند اما در ماجرای فدراسیون فوتبال، دست فریادشیران، خالی بود و همین او به دردسر انداخت. در هر حال، او آزاد شده و گفته شده که فدراسیون فوتبال از شکایتش صرفنظر کرده است. دوستان دلسوز فریادشیران هم در روزهای گذشته به او گفته بودند که انتقادها و حملاتش باید با سند و مدرک باشد اما او به روندی که در پیش گرفته بود ادامه داد تا سر از بازداشت دربیاورد.
1359