محمد عباس‌زاده، هوادار تراکتور را آزاد کرد!

محمد عباس‌زاده، هوادار تراکتور را آزاد کرد!

پایگاه خبری فوتبالی- در شب جنجالی قائمشهر، شاهد رقم زدن یک اتفاق زیبا از سوی محمد عباس‌زاده بودیم.

به گزارش فوتبالی، محمد عباس‌زاده از آن دست بازیکنانی است که به هر تیمی رفته، خاطرات خوشی را از خود به‌جا گذاشته و بین هواداران آن تیم محبوبیت بالایی دارد.

عباس‌زاده سابقه حضور در تراکتور را دارد و اصالتا اهل قائمشهر است و حالا پیراهن نساجی را به تن می‌کند.

شب گذشته نساجی و تراکتور در دیداری حساس به مصاف هم رفتند، این مسابقه درنهایت با تساوی یک - یک به پایان رسید اما حواشی بسیار زیادی داشت.

هواداران نساجی و تراکتور در طول بازی از خجالت هم درآمدند و شاهد شعارهای تند و تیزی بودیم. این درگیری‌ها پس از اتمام مسابقه هم ادامه داشت.

در درگیریهای دیشب قائمشهر، یکی از هواداران نساجی تلفن همراه یکی از هواداران تراکتور را شکسته بود و کار به پلیس و بازداشت رسید‌.

ظاهرا محمد عباس‌زاده پس از اینکه متوجه این موضوع شده شخصا پادرمیانی کرده تا این ماجرا  ختم به خیر شود. عباس‌زاده ابتدا با هوادار نساجی صحبت کرد و سپس ۴۰ میلیون تومان از‌جیب خود هزینه تلفن‌همراه شکسته شده هوادار تراکتور را داد تا مشکل هوادار بازداشت شده تراکتور حل شود و بتواند به تبریز برگردد.