پایگاه خبری فوتبالی - لوئیز دیاز به دو سال پایانی قراردادش در آنفیلد نزدیک می شود و گزارش ها حاکی از آن است که مذاکرات بر سر تمدید این بازیکن مشکل ساز شده است، به ویژه به دلیل اینکه بارسلونا تمایل دارد تا با این ملی پوش کلمبیایی به توافق برسد.
به گزارش فوتبالی، دیاز که زمستان 2022 به لیورپول پیوست، اکنون در مورد تمدید قراردادش دو دل است؛ اخیرا ادعا شده بود که دیاز پیشنهاد تمدید قرارداد با لیورپول را رد کرده تا به بارسلونا بپیوندد اما این خبر سریعا از سوی نزدیکان وی تکذیب شد.
فیچاخس گزارش داده است که دیاز از زندگی در لیورپول راضی است و از بازی زیر نظر آرنه اسلوت لذت میبرد،؛ با وجود رقابت شدید در خط حمله لیورپول، بعید بهنظر میرسد که مهاجم 27 ساله کلمبیایی با باشگاه دیگری در مورد انتقال احتمالی صحبت کرده باشد.
وینگر تکنیکی قرمزها که در جدال پر گل هفته گذشته در برابر تاتنهام دو گل به ثمر رساند، در این فصل تاکنون 11 گل به ثمر رسانده و درحال سپری کردن بهترین فصلش در انگلستان است.
دیاز در این فصل به مهره کلیدی صدرنشین لیگ برتر تبدیل شده و اینطور که بهنظر میرسد سران باشگاه برای راضی نگه داشتنش باید دستمزد او را افزایش دهند.
۲۲۰۹