پایگاه خبری فوتبالی- نایب قهرمان پارالمپیک پاریس گفت: مربی تخصصی من همراهم اعزام نشد و کسی هم که همراهم بود خیلی راحت یک مدال من را به باد داد. اعمال سلیقههای شخصی در اعزامها مشکلاتی زیادی را درست میکند.
به گزارش فوتبالی، مهدی اولاد، نایب قهرمان پارالمپیک پاریس درباره خارج شدن اسمش از حوضچه دوپینگ، به خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، گفت: ورزشکارانی که جز سه نفر برتر رشته خود هستند از طرف وادا تحت نظر قرار میگیرند و مدام از آنها تست گرفته میشود. من تقریبا ۴ سال است که هر ۲ ماه تست میدهم. حتی چندبار در سفر، درب منزل و در فدراسیون تست دوپینگ دادم.
وی افزود: ما هر سه ماه در سایت آدرس ثبت میکردیم تا بیایند و از ما تست بگیرند. برای دوره جدید که اول ژانویه تا آخر مارچ است اسم من را برای تست ندادند و در حوضچه دوپینگ قرار ندارم و قرار نیست تستی از من گرفته شود.
اولاد ادامه داد: من تست خون، ادرار و انواع اقسام تستها را در این مدت دادم و خدا را شکر هیچ مشکلی نداشتم. انشاالله از این به بعد هم مشکلی ندارم و امیدوارم اسن مشکل برای هیچ ورزشکاری پیش نیاید.
اولاد با گلایه از نحوه محاسبه و پرداخت پاداش مربیان ورزشکاران پارالمپیکی اظهار داشت: یک بار برای همیشه باید این موضوع را مشخص کنند و بگویند اگر اعزام شود یا نشود چه مقدار پاداش میگیرد.
وی بیان کرد: پاداش ورزشکاران واریز شد و مشخص بود. مربیان همیشه با مشکل بودجه و سهمیه مواجه هستند وقتی مربی اعزام نمیشود باعث دلسردی هردوی آنها میشود. مربی هرروز با ورزشکار تمرین میکند. متاسفانه انگار ورزش و پاداش برای مربیانی است که با ورزشکار اعزام میشوند.
نایب قهرمان پارالمپیک پاریس تصریح کرد: مربی من اعزام نشد و کسی هم که همراهم بود خیلی راحت یک مدال من را به باد داد. اعمال سلیقههای شخصی در اعزامها مشکلاتی زیادی را درست میکند.
وی خاطرنشان کرد: اگر سرمربی با ورزشکار اعزام میشد ۳۰ درصد پاداش او را میگرفت. برای مثال اگر مربی من همراهم بود مبلغ جایزه او حدود ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان میشد اما مربی من یک ششم این مبلغ هم دریافت نکرد. مربی که همراهم من اعزام شد یکی از شاگردانش تست دوپینگش مثبت شد و دیگر شاگردش نیز به مقام پنجم رسید. آمد دور زد و تفریحش را کرد و اندازه مربی تخصصی خودم هم پاداش گرفت.
اولاد در ادامه گفت: به نظرم مبالغ پاداش مربیان را باید قبل از اعزام بگویند تا مربیان بدانند باید چکار کنند. این مشکلات قبل از هانگژو بود، پاریس ادامه داشت و فکر کنم برای اعزامهای بعد نیز ادامه داشته باشد. مربیان دلسرد شدند و خیلی از آنها میگویند ما دیگر کار نمیکنیم. چند مربی را سراغ دارم که رفتند و با تیمهای بسکتبال و والیبال کار میکنند و میگویند دیگر شاگرد نمیگیریم.
وی در آخر درباره همسانسازی پاداشهای پای سکوی ورزشکاران المپیکی و پارالمپیکی اظهار داشت: پاداشها همسانسازی شده است اما مابهالتفاوت آن هنوز برای ورزشکاران واریز نشده است.
اولاد در مصاحبه قبلی خود به فارس گفته بود: به نظر من یک تصمیمگیری غیرفنی یک طلا را از ایران گرفت. بارندگی و شرایطی که خارج از زمین مسابقات ایجاد شد همه دستبهدست هم داد تا به مدال نرسم. در چهار پرتاب از 6 پرتابم پایم سر خورد چون دایره محل پرتاب و دیسک برای من خشک نمیشد و بین هر پرتاب بین 20 تا 30 ثانیه خودم مشغول خشککردن دیسک بودم. درحالیکه اینها کارهایی است که همراه و مربی ورزشکار انجام میدهد و به نظر من فقط مربی شخصی ورزشکار است که دلسوزی میکند.