اسطوره‌ سابق میلان از سمتش برکنار شد

اسطوره‌ سابق میلان از سمتش برکنار شد

پایگاه خبری فوتبالی – باشگاه فوتبال مونزا برکناری الساندرو نستا سرمربی این تیم را تایید کرد.

به گزارش فوتبالی، باشگاه مونزا پس از شکست شب گذشته مقابل یوونتوس، امروز عصر به طور رسمی اعلام کرد که همکاری آنها با الساندرو نستا به پایان رسیده و مربی ایتالیایی از سمتش برکنار شده است.

اسطوره سابق میلانی‌ها تابستان امسال با قراردادی یک ساله به عنوان سرمربی مونزا برگزیده شد اما شرایط باب میل مدیران این باشگاه پیش نرفت؛ آنها تنها به یک برد در لیگ دست یافتند و اکنون با کسب 10 امتیاز از 17 بازی در رتبه آخر جدول سری آ حضور دارند.

این وضعیت نشان می‌دهد که مونزا اکنون در خطر جدی سقوط به سری بی قرار دارد و مالکین این تیم باید هرچه سریع‌تر اقدام موثری برای جلوگیری از این اتفاق انجام دهند.

از سالواتوره بوکتی به عنوان جدی‌ترین گزینه برای نیمکت مونزا نام برده شده و گفته می‌شود او به توافقات اولیه با بیانکوروسی نیز رسیده است.

بوکتی که در فصل 2022-2023 به عنوان دستیار مارکو زفارونی در هلاس ورونا به آنها کمک کرد تا به دسته پایین‌تر سقوط نکنند، این بار چالش سخت‌تری در مونزا در پیش خواهد داشت.

دو دیدار آینده‌ی مونزا در برابر پارما و کالیاری است که هر دو تیم از رقیبان مستقیم آنها در راه ماندن در سری آ هستند.

۲۲۰۹