پایگاه خبری فوتبالی- مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران گفت: مالکان دو مجموعه امام رضا و کاظمی سرخابیها نیستند بلکه اداره کل ورزش و جوانان و دولت است. ما بهخاطر این که این دو باشگاه حمایت دولت را در کنار خود داشته باشد این زمین را در اختیار آنها گذاشتیم.
به گزارش فوتبالی، علی جوادی در نشست خبری که امروز(دوشنبه) در سالن کنفرانس هتل المپیک برگزار شد، در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران درباره جابهجایی در مدیریت اداره کل ورزش و جوانان استان تهران، اظهار کرد: از حسن اعتماد دنیا مالی، وزیر ورزش تشکر میکنم او محبت کرد و اولین مدیری که حکماش را تمدید کرد، من بودم. ما همه سرباز نظام هستیم و در حوزه ورزش فعلا هستم و هر زمان تکلیف شود که در جای دیگری باشم، قطعا در خدمت نظام خواهیم بود.
او درباره آخرین وضعیت هیات فوتبال استان تهران اظهار کرد: تا به امروز هیچ مذاکرهای بین ما و هیات فوتبال صورت نگرفته است. انتخاب دبیر مجمع به عهده ما نیست. خدا را شکر فضای فوتبال تهران به یک آرامش رسیده است. اگر به یک سال گذشته برگردیم میبینید بیشتر موضوعات و حواشی مربوط به فوتبال بود ولی با حضور ماجدی نظم و آرامش خوبی را در این بخش شاهد هستیم.
جوادی درباره اختلاف بین هیات تنیس روی میز استان تهران و فدراسیون تنیس گفت: ما خیلی تلاش کردیم این دو بزرگوار را به هم نزدیک کنیم قبل از این که زمان دوره صابری به اتمام برسد مکاتبه داشتیم با فدراسیون و درخواست کردیم مجمع را برگزار کنیم که پاسخی دریافت نکردیم. یک نفر را ما به فدراسیون معرفی کردیم که باز مورد توجه قرار نگرفت. فردی که از سوی فدراسیون معرفی شد از تهران نبود درخواست حکمیت از وزارت ورزش کردیم و منتظر جلسه آنها هستیم.
او ادامه داد: صابری و قارداشی از مدیران شایسته هستند و تنیس تهران در زمان صابری وضعیت فوقالعادهای داشته است. حتی در رتبهبندی نیز هیات تنیس روی میز استان تهران به عنوان استان برتر شناخته شد، تلاش می کنیم دلهای این دو عزیز را به هم نزدیک کنیم.
مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران در واکنش به این که چرا برخی فدراسیونها با شما همکاری نمیکنند؟ اظهار کرد: ما رکورددار برگزاری مجمع در تهران هستیم. ما خیلی دوست داریم شرایط عادلانه را حاکم کنیم. همه مجامع برگزار شده خوب و مطلوب بوده و امروز هم مراسم تجلیل را از مدال آوران المپیکی و پارالمپیکی را خواهیم داشت.
در ادامه مجیدی، مدیر مجموعه ورزشی تختی نیز درباره آخرین وضعیت ورزشگاه تختی گفت: چندین سال این مجموعه تعطیل بوده ولی با دستور جوادی ما در دو بخش تجهیزات و نگهداری مشغول کار شدیم. همه این کارها به شکل پیوسته انجام شده و اکنون آماده برگزاری بازی در مجموعه تختی هستیم. البته منتظریم سازمان لیگ بازدیدی از مجموعه تختی داشته باشد.
جوادی در ادامه درباره وضعیت تختی افزود: سیاست کار ما با سازمان لیگ این بود حداقل یک بازی را برگزار کنیم تا معایب کار مشخص شود که سازمان لیگ ۱۴ مورد را به ما گوشزد کرد و در نامه مکتوب به ما اعلام کرد. البته مشکلات مرتفع شد و وظیفه ما این بود که این مجموعه را به عرصه خدمت بازگردانیم.
جوادی تصریح کرد: زمین چمن تختی تغییرات اساسی کرده که پس از بازگشایی متوجه این تغییرات خواهید شد.
او درباره بدهی اداره کل به پیمانکاران گفت: پیمانکاران موضوع را یک منفعت ملی در نظر گرفتند و وزیر ورزش هم کمک کرد تا هزینه پیمانکاران پرداخت شد و مجموعه ورزشی تختی در حال آمادهسازی است.
مدیر کل ورزش و جوانان تهران درباره نامه شورای شهر به شهرداری درباره دادن مجوز به باشگاههای خانگی افرود: سرانه فضای ورزشی در تهران کم است و زمین برای ساخت محیط ورزشی خیلی گران است. با بررسیهای انجام شده دیدیم برخی از برجها این شرایط را دارند که با دادن مجوز به آنها بتوانیم از اماکن آنها به صورت باشگاههای خانگی استفاده کنیم. ممکن است در این زمینه شاهد رفتارهای سلیقهای باشیم و یا ممکن است معارضان و یا شاکی در مجتمع وجود داشته باشد که مانع از تحقق این برنامه باشد. اگر باشگاهی شرایط فعالیت دارد اما به دلایل سلیقهای به آن مجوز فعالیت داده نمیشود ما حتما پیگیری خواهیم کرد.
او با اشاره به وضعیت دو استادیوم شهید کاظمی و امام رضا هم گفت: مالکان این دو مجموعه سرخابیها نیستند بلکه اداره کل ورزش و جوانان و دولت است. ما بهخاطر این که این دو باشگاه حمایت دولت را در کنار خود داشته باشد این زمین را در اختیار آنها گذاشتیم. از سالها قبل سرخابیها این دو مجموعه را در اختیار داشتند. ما در حال حاضر آمادگی واگذاری این دو ورزشگاه را به سرخابیها را داریم.
جوادی در مورد تکلیف ۱۴ میلیارد تومان طلب فدراسیون ناشنوایان هم گفت: این اعتبار برای فدراسیون نبوده است. فدراسیونها بودجه خود را مستقیم از وزارت دریافت میکنند، این اعتبار مربوط به برگزاری بازیهای آسیایی به میزبانی استان تهران بوده است پس از جابهجایی این بازیها به مالزی به دستور دنیامالی قرار شد از محل این اعتبار برای اعزام کاروان حمایت کنیم که این کار هم انجام شد و فدراسیون بدون دغدغه و زیر نظر حمایت در این بازیها شرکت کرد.
او اضافه کرد: پس از پایان بازیها نیز مقرر شد این مبلغ ۱۴ میلیارد برای کمک به هیاتهای استان تهران هزینه شود.
مدیر کل ورزش و جوانان تهران یکی از مشکلات استان تهران را کمبود سرانه فضای ورزشی عنوان کرد و اظهار کرد: تمرکز بالای جمعیت در استان باعث شده ما در تهران اصلا زمین خالی نداشته باشیم. ما اعلام آمادگی میکنیم چنانچه زمینی با ابعاد کاربری زمین فوتبال وجود دارد ما میتوانیم زمینه ساخت آن را فراهم کنیم. البته منظور ما شهر تهران است نه روستاها، ما در تهران زمین چوگان نداریم و کلا ۲ مجموعه است که فدراسیون به سختی مسابقات خود را برگزار میکند.
وی در پایان گفت: تا قبل از سال ۱۴۰۰ مجموع سرمایهگذاری در ورزش تهران ۱۴.۲ میلیارد بود، اما در این سه سال به بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان رسید و یک رکوردشکنی در انعقاد قراردادها داشتهایم. برای مثال جایی که ۲۵ سال قبل سوخته بود، با اعتبار ۱۴۰ میلیاردی در اختیار بخش خصوصی قرار گرفت تا به چرخه خدمترسانی بازگردد. دولت به تنهایی با اعتباراتش نمیتواند کاری را پیش ببرد و مردم و بخش خصوصی باید وارد شوند.