پایگاه خبری فوتبالی - سرمربی تراکتور شوخی جالبی با بازیکنانش در حین تمرین دیروز داشت.
به گزارش فوتبالی، با تاکید دراگان اسکوچیچ در نشست خبری پیش از بازی با چادرملو اردکان، اصحاب رسانه برای اولین بار در فصل جاری امکان حضور در تمرین تیتیها را پیدا کردند و به تهیه خبر و گزارش از تیم پرستاره اسکوچیچ پرداختند.
این جلسه تمرینی که با برخورد گرم و صمیمی اسکوچیچ و بازیکنان تراکتور همراه بود، سوژههای جالبی هم داشت. از گفتوگوی برخی از بازیکنان و پاسخ به سوالات متنوع پیش از آغاز تمرین تا نمایش اعضای تیم مقابل دیدگان اصحاب رسانه که با شوخی سرمربی کروات هم همراه بود.
سرمربی تراکتور که در جلسات تمرینی سابق خود بارها و بارها به بازیکنان ذخیره خود تاکید داشته، خود را در تمرینات نشان دهند تا به ترکیب اصلی برسند، دیروز شوخی جالبی با شاگردانش داشت..
اسکو به بازیکنان تاکید میکرد که بابت حضور خبرنگاران و نگاه موشکافانه آنها استرس نگیرند و خوب تمرین کنند! البته سرمربی تراکتور این موضوع را به شوخی میگفت و قصد وی گرم کردن فضای تمرینی با حضور اصحاب رسانه بود.
بازیکنان تراکتور در زمین چمن هم برخورد صمیمانهای با خبرنگاران داشتند و در نهایت با دستور اسکوچیچ پس از اتمام ۱۵ دقیقه ابتدایی، اصحاب رسانه تمرین را ترک کردند تا شاگردان اسکوچیچ به انجام کارهای تاکتیکی بپردازند.
سرمربی کروات در ابتدا به این موضوع هم اشاره داشت که ترجیح میداد در جلسه تمرینی قبلی خبرنگاران حضور یابند تا مدت بیشتری بتوانند نمایش شاگردانش را تماشا کنند اما این اتفاق یک روز دیرتر افتاد و باتوجه به تمرینات تاکتیکی تیمش، محدودیت ۱۵ دقیقهای در نظر گرفته است.