پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی تیم ملی وزنهبرداری ایران گفت: ما رکوردهای ورودی را بالا دادیم و خواستیم بچهها شانس رقابت در گروه A را داشته باشند و یک رقابت واقعی داشته باشند.
به گزارش فوتبالی، نواب نصیرشلال دربارهی رکورد ورودی بالا که برای وزنهبرداران ایران برای حضور در مسابقات بزرگسالان جهان بحرین اعلام کرده است، بیان کرد: هفت نفر از تیمی که اعزام میکنیم تجربه مسابقات بزرگسالان جهان را ندارند اما میدانی است که میتوانند تجربه کسب کنند و کسانی که بهتر باشند، میتوانند افتخارآفرین باشند. ما رکوردهای ورودی را بالا دادیم و خواستیم بچهها شانس رقابت در گروه A را داشته باشند و یک رقابت واقعی داشته باشند. البته رکورد ورودی عدد است و برخی پایینتر اعلام میکنند و برخی دیگر هم ریسکی اعلام میکنند. مهم روز مسابقه است که چه وزنههایی جابجا میشود و چه تعداد حرکت صحیح ثبت میشود.
وزنهبرداران جوان نباید ترسو بار بیایند
او در پاسخ به این پرسش که علی عالیپور و علیرضا نصیری تجربه بزرگسالان جهان را ندارند اما بالاترین رکورد ورودی را در اوزان ۹۶ و ۱۰۲ کیلوگرم دارند و آیا میتوانند از پس وزنههای سنگین بربیایند؟ تصریح کرد: وزنهبردارانی که در اردو داریم، از جایی به بعد باید با تجربه شوند، ترسو بار نیایند و اعتماد به نفس مسابقه را داشته باشند. مسیری را برای پیشرفت وزنهبرداری شروع کردیم که همچنان هم ادامه دارد. زمانی وزنهبرداران تیم ملی سن بالایی داشتند اما الان وزنهبردارانی داریم که به نسبت سن پایینتری دارند. همچنین زمانی آنها رکورد پایین داشتند ولی الان وضعیت خوبی دارند اما بیتجربه هستند و تاکنون رکوردهای سنگین در مسابقات را ثبت نکردهاند. الان باید این رکوردهایی که در تمرینات داشتند را در مسابقات هم تکرار کنند. مجبوریم برخی مواقع ریسک کنیم و امیدوارم نتیجهاش خوب باشد.
به نتیجه تیمی و مدال فکر نمیکنم
نصیرشلال در پاسخ به این پرسش که انتظار دارد چند مدال از این تیم به دست بیاید؟ گفت: واقعیت این است من به نتیجه تیمی یا مدال فکر نمیکنم. البته در برخی از وزنها مانند فوق سنگین به مدال فکر میکنم. علی داودی در المپیک چهارم شد و شاید بخواهد در این مسابقات انتقام بگیرد. در اوزانی که بچهها کم تجربه هستند فکرم این است، بتوانند رکوردهای خود را ارتقاء بدهند و چهار، پنج حرکت صحیح داشته باشند. اولین تجربه بزرگسالان جهان میتواند برای آنها مهم باشد و باعث شود که اعتماد به نفسشان بالا برود. اگر بتوانند این مسابقات را به خوبی پشت سر بگذارند، برای بازیهای آسیایی ۲۰۲۶ و المپیک بعدی همین نفرات میتوانند مدعی باشد. تیمی که الان شکل گرفته میتواند مدعی باشد به شرطی که مراحل کسب تجربه و افزایش اعتماد به نفس را به خوبی پشت سر بگذارند.
او در مورد این که همه از وزنهبرداری انتظار مدال جهانی دارند، تاکید کرد: مدال خواستن از وزنه برداری اشتباه نیست. هیچ چیزی هم به اندازه مدال گرفتن ما و خود ورزشکاران را خوشحال نمیکند. بنابراین ما هم در تلاش هستیم اگر روزنه امیدی باشد خودمان را به مدال نزدیک کنیم. اینکه وضعیت رقبا و جدول به چه شکل است به روز مسابقه برمیگردد.
شانس مدال ۳ وزنهبردار باتجربه تیم
سرمربی تیم ملی در مورد اینکه نفراتی مانند علی داودی، مهدی کرمی و مصطفی جوادی باتجربه هستند و باید بتوانند مدال بگیرند، گفت: علی داودی خوب تمرین کرده و آماده است تا ارتقاء رکورد داشته باشد. امیدواریم روز مسابقه خوب باشد و بتواند مدال کسب کند. مهدی کرمی نسبت به قبل بهتر است و اگر بتواند روز مسابقه مانند تمرینات باشد، میتواند ارتقاء رکورد داشته باشد. شرایط مصطفی جوادی متفاوت از دو نفر دیگر است. آسیبدیدگی قدیمی در کمر داشت که ماه پیش هم عود کرد. تقریبا دو هفته نتوانست تمرین کند. کارهای درمانی را انجام داد و یک هفتهای است که فشار تمریناتش را بیشتر کرده است. ممکن است در این مدت باقیمانده بدنش تکان بخورد و مدعی مدال باشد و ممکن است بدنش با توجه به آسیبی که داشته جواب ندهد. ما تلاش خودمان را میکنیم و خودش هم از جان و دل مایه میگذارد و امیدواریم اتفاق قشنگی برایش بیفتد.