پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی تیم فوتبال هفت نفره گفت: خیلی از بچهها بیکار هستند. اکثر آنها در شهرستانهای مختلف زندگی و به سختی کسب درآمد میکنند.
به گزارش فوتبالی، علیرضا رعدی درباره قهرمانی تیم ملی فوتبال هفت نفره در جام جهانی 2024 اسپانیا اظهار داشت: همه تیمها با آمادگی کافی در این دوره شرکت کرده بودند. ما هم تیم ملی را به شکلی آماده کرده بودیم که تا فینال برسیم و این اتفاق افتاد. بازیها فشرده، پربرخورد و پرتنش و بود و هر تیمی با شرایط ویژه خودش حضور داشت. ما هم شرایط خوبی داشتیم. در مرحله مقدماتی 3 برد پیاپی بدست آوردیم و به عنوان صدرنشین گروه صعود کردیم. در یکچهارم نهایی تیم آمریکا را نیز شکست دادیم، با برتری مقابل برزیل به فینال رسیدیم و در دیدار نهایی اوکراین قهرمان دوره قبل را مغلوب کردیم.
وی ادامه داد: دو موضوع بسیار حائز اهمیت بود؛ اول اینکه تیم ایران برای اولین بار قهرمان جام جهانی شد و این در گذشته سابقه نداشت. همچنین ایران اولین تیم در تاریخ برگزاری جام جهانی فوتبال هفت نفره بود که بدون گل خورده قهرمان شد و این موضوع برای مسئولان برگزاری کننده نیز جالب بود.
رعدی عنوان کرد: همه تیمها واقعاً خوب بودند. اینکه ایران برتر از سایر تیمها بود، به یکسری نکات فنی برمیگشت که اجرا شد. برای مثال اوکراین با سیستم 1-3-2 بازی میکرد، در حالی که ما از سیستم 1-4-1 استفاده میکردیم و این باعث میشد در دفاع و حمله پرتعداد باشیم. با توجه به اینکه سابقه مربیگری در فوتسال را هم دارم، روی ترکیبی از فوتبال و فوتسال کار کرده بودم. به همین دلیل، هم در زمان حمله و هم در زمان دفاع با 5 بازیکن این کار را انجام میدادیم و راههای نفوذ حریف را هم میبستیم. این برگ برنده ما بود که باعث شد موفق شویم.
وی با اشاره به قهرمانیاش در یکی دو سال گذشته با تیمهای ناشنوایان گفت: آنجا از من خواستند، رفتم و کمک کردم تا قهرمان آسیا شویم، اما به دلایلی که خودم هم متوجهاش نشدم، برکنارم کردند. در فاصلهای بعد از آن با پیشنهاد انجمن هفت نفره مواجه شدم که قبول کردم. در اینجا هم ابتدا قهرمان آسیا شدیم و به عنوان تیم اول به جام جهانی راه یافتیم و در جام جهانی هم به قهرمانی رسیدیم.
سرمربی تیم فوتبال هفت نفره درباره نحوه کار با ناشنوایان و توانیابان تصریح کرد: با توجه به اینکه خودم معلم ورزش بودم، با روحیه این بچهها و نوع برخورد با آنها آشنا هستم. هم تیم توانیابان و هم ناشنوایان روحیات خاصی دارند، خیلی لطیف هستند و زود رنجیده میشوند. همه اینها را میدانستم و نوع برخورد متفاوتی با آنها داشتم و این کمک میکرد که نتایج بهتری بگیریم.
رعدی درباره برخی صحبتها مبنی بر بیاهمیت این مسابقات و قهرمانی ایران در آن اظهار داشت: هر کسی نظرش را میگوید. اینکه بخواهیم با نظر دیگران زندگی کنیم، جور در نمیآید. یکسری یا مغرض هستند یا نظرشان را میگویند. به هر حال این تیمی که قهرمان شده و یک جامعه ورزشی را هم خوشحال کرده، تیم ایران بوده است. شاید این افراد میخواهند خودشان را نشان بدهند. به این مسائل توجه نداریم و کار خودمان را میکنیم. تیم ما نتیجه گرفته و به ایران برگشته است. حالا اینکه این رشته در پارالمپیک نیست، از عهده ما خارج است.
وی در پاسخ به این سوال که «آیا شانس بازگشت فوتبال هفت نفره به پارالمپیک وجود دارد؟» گفت: صحبت دباره این موضوع در حاشیه مسابقات جام جهانی هم مطرح بود. تیمهایی مثل آمریکا، ژاپن، ایران و اوکراین خواهان بازگشت به پارالمپیک هستند. در واقع تیمهای اصلی تمایل به این بازگشت دارند. فکر میکنم استارت این کار هم خورد. در واقع در جلسهای هم که داشتیم، روی همین موضوع مانور داده شد و امیدواریم این اتفاق رخ بدهد.
رعدی درباره وضعیت اشتغال و امرار معاش ملیپوشان فوتبال هفت نفره گفت: خیلی از بچهها بیکار هستند. اکثر آنها در شهرستانهای مختلف زندگی و به سختی کسب درآمد میکنند. باید نیمنگاهی به اینها شود. روز یکشنبه به یکی از مسئولان گفتم که اگر میخواهند کاری برای این بچهها انجام دهند، آنها را به کار مشغول کنند. این بازیکنان خانواده دارند و وقتی به اردو میآیند، از کار و زندگی میزنند. برای مثال یکی از بازیکنان به دلیل اینکه بهطور منظم به اردو میآمد، از محل کارش اخراج شد.
سرمربی تیم فوتبال هفت نفره در پایان درباره پاداش برای این تیم پس از قهرمانی جام جهانی گفت: تا الان که چیزی داده نشده و هیچ قولی هم ندادهاند.