السد، پیروانی و پورعلی‌گنجی؛ ما و کریستیانو رونالدو

السد، پیروانی و پورعلی‌گنجی؛ ما و کریستیانو رونالدو

پایگاه خبری فوتبالی- ماجرای تقدیر باشگاه السد از افشین پیروانی یک ماجرای نسبتا مشابه را برای فوتبالدوستان ایرانی یادآوری کرد.

به گزارش فوتبالی، پرسپولیس روز دوشنبه‌ای که گذشت در هفته سوم لیگ نخبگان آسیا در شهر دوحه مقابل السد قطر قرار گرفت و با نتیجه یک بر صفر شکست خورد. پرسپولیس در دو بازی قبلی‌اش در این تورنمنت یک شکست و یک تساوی به دست آورده بود.

کاروان پرسپولیس برای برگزاری این مسابقه چند روز زودتر به دوحه رفت و مورد استقبال مسئولان باشگاه السد قرار گرفت. این دو تیم در سال‌های اخیر بارها و بارها در رقابت‌های آسیایی روبروی هم قرار گرفته‌اند.

در جریان یکی از تمرینات پرسپولیس قبل از این مسابقه در دوحه، مسئولان باشگاه السد دست به کار جالبی زدند و با اهدای پیراهن شماره 5 تیم خودشان به نام افشین پیروانی از بازیکن اسبق خودشان قدردانی کردند.

پیروانی در حد فاصل 1996-1997 یک فصل برای السد بازی کرد و مسئولان این باشگاه به پاس همان یک فصل بازی در السد بعد از 27 سال تصمیم گرفتند از بازیکن سابق‌شان که در تیم حریف مسئولیت دارد قدردانی کنند.

در این ماجرا البته یک نکته جالب دیگر هم وجود دارد. در تیم پرسپولیس یک بازیکن دیگر هم هست که دو فصل متوالی در سال‌های 2016 تا 2018 در السد توپ زده است. این بازیکن مرتضی پورعلی گنجی است اما السدی‌ها کاری را که برای پیروانی کردند برای او انجام ندادند.

البته این کار کاملا منطقی هم بود. به هر حال قرار بود مرتضی در مقابل السد بازی کند و از نظر حرفه‌ای منطقی نبود که السد قبل از مسابقه از بازیکن حریف تقدیر کنند و روحیه او را بالا ببرند. البته این اتفاق احتمالا در سال‌های آینده رخ خواهد داد. اگر مرتضی از فوتبال بازنشسته شود و روزی گذرش به باشگاه السد بیفتد قطعا السد‌ی‌ها از او هم تقدیر خواهند کرد.

اما این ماجرا یادآور یک اتفاق عجیب در ایران و باشگاه پرسپولیس هم بود. فصل گذشته زمانی که النصر برای بازی با پرسپولیس در ورزشگاه آزادی به تهران آمد مسئولان باشگاه پرسپولیس تصمیم به تقدیر از او گرفتند و رضا درویش مدیر عامل این باشگاه شخصا از رونالدو با اهدای یک فرش نفیس تقدیر کرد.

این کار در فضای هیجانیِ ورود رونالدو به ایران انجام شد و شاید در ابتدا مخالف چندانی نداشت اما بعدتر خیلی‌ها به این نتیجه رسیدند که انجام چنین کاری اصلا لزومی نداشت و شاید بهتر بود بعد از برگزاری مسابقه این کار انجام می‌شد.


1359