پایگاه خبری فوتبالی - پاکو خمز در ایران نیست اما ماجراهای جنجالی او با چمن یادگار همچنان ادامه دارد.
به گزارش فوتبالی، در نشست خبری دو روز قبل مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی، حبیب ستودهنژاد در رابطه با اقدامات انجام گرفته برای ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز توضیحات مفصلی میداد و به بحث عدم تعویض چمن آن هم اشاره کرد.
ماجرای جنجالی چمن ورزشگاه یادگار به انتقادات تند پاکو خمز به کیفیت آن برمیگردد که در سفر استانی وزیر ورزش و جوانان وقت به تبریز توسط خبرنگار “فوتبالی” مورد پرسش قرار گرفت و حمید سجادی قول تخصیص بودجه برای تعویض آن را داد.
در نهایت عدم اجازه برای ورود چمن رولی از خارج از کشور باعث شد تا این موضوع از دستور کار خارج شود و اداره کل به فکر کاشت چمن با بذر باشد که طبق گفته ستودهنژاد این موضوع به صورت کتبی به باشگاه تراکتور اعلام شده که آنها آماده کشت مجدد زمین یادگار در ماه فروردین ۱۴۰۳ هستند اما پاکو خمز مخالفت کرده است.
ستودهنژاد مدعی بود کاشت چمن در دو ماه فروردین و شهریور ممکن است و در صورت اینکه آنها بخواهند در روزهای آتی این کار را انجام دهند، باتوجه به برودت هوا در زمستان یادگار تا ۹ ماه در دسترس تراکتور نخواهد بود و بدین ترتیب بازیها باید به بنیان دیزل منتقل شده و بدون حضور تماشاگران برگزار شود.
ستوده میگوید آنها در فروردین هم دنبال این موضوع بودند که خمز مخالفت کرد و گفته بود میخواهد بازیهای فصل قبل را در یادگار تمام کند تا اداره کل در حال حاضر به فکر کشت زمین شماره ۲ یادگار باشد تا این زمین، بانک چمن اصلی شود.
همین موضوع بازتاب زیادی بین تراکتوریها داشته و امروز سعید مطفریزاده گفته نباید نفرات گذشته این باشگاه مورد اتهام قرار گیرند: «مدیریت باشگاه پیرو درخواست مسئولان با صدور اطلاعیهای در تاریخ 13 اسفندماه با پیشنهاد اداره ورزش و جوانان برای تعویق زمان تعویض چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) به شهریورماه، صرفاً به جهت محروم نشدن از حضور هواداران، موافقت کرد. طبق اطلاعیه مذکور نهتنها آقای خمس، بلکه باشگاه نیز هیچگاه مانع تعویض چمن نبوده؛ بلکه موکول شدن موضوع به پایان فصل نظر خود مسئولان بود. مدیرعامل و سرمربی وقت بارها پیگیر بهبود وضعیت چمن این ورزشگاه بودند و حالا که این عزیزان در باشگاه حضور ندارند، مقصر معرفی کردن آنان درست نیست.»
در پایان باید گفت پاکو خمز دیگر در ایران نیست اما ماجراهای وی و چمن یادگار همچنان در تبریز ادامه دارد و بیشتر از فرآیند ترمیم و تعویض چمن، بدان پرداخته میشود!
1997