پایگاه خبری فوتبالی- حسن یزدانی عصر دیروز در محل اردوی تیم ملی کشتی آزاد حضور یافت و تمرینات خود را زیر نظر کادر فنی برگزار کرد.
به گزارش فوتبالی، اردوی تیم ملی کشتی آزاد از روز 24 اردیبهشت ماه در شهر نور مازندران در حال برگزاری است و تا آخر اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.
6 کشتی گیر به این مرحله از اردوی آماده سازی دعوت شده اند و تمرینات خود را زیر نظر محسن کاوه سرمربی و کادر فنی تیم ملی کشتی پیگیری می کنند.
حسن یزدانی دارنده 9 مدال المپیک و جهان که پس از جراحی سنگین کتف چندین ماه از تشک کشتی دور بود، عصر دیروز در محل اردوی آزادکاران حضور یافت و تمرینات خود را زیر نظر کادر فنی برگزار کرد.
وی قرار است در تورنمنت مجارستان شرکت کند و در صورت کسب نتیجه مطلوب صاحب دوبنده ملی در المپیک پاریس خواهد شد.
1999