امضا تفاهم نامه فدراسیون در حوزه استعدادیابی محلات

امضا تفاهم نامه فدراسیون در حوزه استعدادیابی محلات

پایگاه خبری فوتبالی- تفاهم نامه فدراسیون با ستاد توانمند سازی محلات کمتر برخوردار برای کودکان بی سرپرست فوتبالیست به امضا رسید.

به گزارش فوتبالی و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، تفاهم نامه فدراسیون با ستاد توانمند سازی محلات کمتر برخوردار برای کودکان بی سرپرست فوتبالیست امروز با حضور مهدی تاج، رئیس فدراسیون،دکتر علی آقامحمدی،‌میرشاد ماجدی عضو هیات رئیسه  و رئیس کمیته جوانان،هدایت ممبینی،دبیرکل، مجید جلالی رئیس  پیشرفت و توسعه، علی تارقلی زاده رئیس دپارتمان بین الملل،ابراهیم شکوری،رئیس کمیته آموزش و دهقانیان،مدیر دپارتمان جوانان فدراسیون امضا شد.

رئیس فدراسیون فوتبال در این نشست اظهار داشت: تفاهم نامه‌ای با اقای آقامحمدی تنطیم شده است. ایشان سال‌ها در این حوزه فعالیت داشته، کار بسیار مثبتی که قرار است انجام شود، بحث محلات است. باید به تاسی از این قرارداد بتوانیم درمحلات کار گسترده انجام بدهیم. آن‌ها که دیده نمی‌شوند در کشور زیاد هستند و باید این فرایند به خوبی اجرا شود.

وی ادامه داد:اسم این کار، کارخانه بازیکن‌ سازیست که مدیر آن آقامحمدی است. ما هم کمک می‌کنیم کار درست پیش برود و خلا زمین‌های خاکی را پر کنیم. این کار هم خوراک مجید جلالی است. مدل فکری او خیلی با این کار سازگار است. میرشاد ماجدی هم به عنوان رئیس هیات فوتبال استان تهران ان‌شاالله در تهران کار را شروع می‌کند و بعد در بقیه استان‌ها اجرا می‌شود.

مجید جلالی هم در این مراسم گفت: حدود ۳ هفته پیش جلسه مفصلی درخصوص مسابقاتی که قبلا برگزار شده بود و امسال قرار است با کیفیت فنی بهتر و گسترده تر برگزار شود، داشتیم. بچه‌هایی که در این مسابقات هستند می‌توانند خودشان را نشان بدهند. این مسابقات برای محلات کم برخوردار است. این بچه‌ها کمتر دیده می‌شوند و کانالی برای پیشرفت آن‌ها خواهد بود. باید در این کار جنبه‌های فنی هم رعایت شود. این تفاهم نامه حاصل آن جلسه است که قاعده و زیرمجموعه توسعه و پیشرفت فوتبال کشور خواهد بود.

در ادامه علی تارقلی زاده گفت: این تفاهم نامه درارتباط با سیاست گذاری امور اجرایی است تا در محلات کم برخوردار بار فنی را بالا ببریم. فرگوسن در مقاله‌ای گفت آخر هفته‌ها به جاهایی که می‌روم که کسی نمی‌رود. بازیکنان پابرهنه در زمین‌های خاکی و محله‌ها بودند. اکثر بازیکنان بزرگ مثل مارادونا از جاهایی معرفی شدند که با دلشان بازی کردند. از بکن بائر پرسیدند چرا پسر شما فوتبالیست نشد، گفت چون من یک کارگرزاده بودم و اوپسر یک آدم پولدار است. فدراسیون می‌تواند در بار فنی و بحث داوران کمک کند و آورده خوبی برای جامعه فوتبال خواهد داشت. همه بازیکن تیم ملی نمی‌شوند اما جامعه جوانی داریم که در محله ها بازی می‌کنند و اگر بتوانیم از امکانات دولت و فدراسیون استفاده کنیم بارقه خوبی برای جامعه خواهد بود. باید بتوانیم از محلات به خصوص محلات کم برخوردار حمایت کنیم.

میرشاد ماجدی، گفت: آقای آقامحمدی از ۲سال پیش این کار را به فلسفه‌ای که خودش داشت، استارت زد. فوتبال برای پابرهنه‌هاست. چشم انداز این است که از دلِ ده کوره‌ها بازیکنان را به سطح بالا برسانیم. با تغییر یک زندگی ممکن است یک نسل تغییر کند. دربعد کارهای مالی و مادی، فدراسیون فوتبال می‌تواند خیلی کمک کند. حس می‌کنم تمام هیات‌ها هم می‌توانند شرکت کنند و ما استارت کار را از تهران می‌زنیم.

سپس دکتر علی آقامحمدی، اظهار داشت: از ۱۴۰۰/۸/۱ بعد از بررسی‌هایی که نهادهای ستاد اجرایی، کمیته امداد، بهزیستی و هلال احمر راجع به فقر و گرفتاری محلات داشتند، به جمع بندی رسیدند که ۲ کار را انجام بدهیم. یکی اینکه اراده مردم را سازماندهی کنیم. وقتی خودشان تغییر بخواهند این اتفاق می‌افتد. ما باید وسیله را فراهم کنیم و سازماندهی را به کوچه‌ها ببریم. در هرکوچه یک نفر را داریم که بچه‌ها را آماده و هدایت کند. قسمت دوم این بود که سازمان‌های خدمت دهنده، پنجره واحد باشند. بنابراین خانه محلات شکل گرفت. خانه امداد یا خانه هلال یا خانه بهزیست یا خانه احسان وجود دارد. پس به شکل منظمی در اجتماع شکل گرفته و هدفمان این است که بچه‌ها روی پای خودشان بلند شوند. یاعلی بگویند و خودشان راه را طی کنند. ورزش  در مورد مردان فوتبال و درمورد بانوان داج بال است. قرار گذاشتیم براساس قواعد جهانی کار کنیم. با توپ پلاستکی و دمپایی شاید آسیب هم برسد. سال اول گروه اول ما مسابقات را با ۱۳هزار نفر، سال گذشته با ۱۶هزار و ۵۰۰ نفر و الان با ۳۰هزار نفر برگزار می‌شوند. رده‌های سنی هم از ۱۲ تا ۱۵ و از ۱۵ تا ۱۸ سال است. در محله بازی می‌کنند،  قهرمانشان به استان می‌آید و بعد از آن هم کشوری است.

وی افزود: ۶۲تیم مسابقه دادند ک قهرمان تعیین شد و استعداد یابی هم شدند.باید این کار را به یک نهاد تخصصی و سازمان بین المللی تکیه بدهیم. مقامات برزیل هم با ما صحبت و استقبال کردند. گفتیم در یک نهاد رسمی این کار را انجام بدهیم. با مجید جلالی بحث‌های تخصصی را انجام دادیم. خدمت نبی هم طرح را فرستادیم و سرانجام به توافقی رسیدیم که ان‌شاالله عملا از امروز زیر نظر فدراسیون آغاز شود و درخدمتشان خواهیم بود. مطمئنیم می‌توانیم تا ۴۲۰هزار استعداد را طی ۵سال سازماندهی کنیم. گام های بعدی ما ۶۰هزار و ۱۲۰هزار نفری است. امیدواریم بتوانیم ایران را مهد فوتبال کنیم و بچه‌های ما خوب بدرخشند. امیدواریم این قدمِ مبارکی و نتیجه خوبی داشته باشد. امیدوارم در ایام ماه رجب و بزرگترین قهرمان عالم، بتوانیم بهترین قهرمانان را تربیت کنیم. از فدراسیون تشکر می‌کنم. امیدواریم بچه‌ها بتوانند از این طریق وارد لیگ شوند. ۲۰۲۰ محله در سراسر کشور و ۲۶۰ محله در تهران داریم. ۱۹ میلیون و ۷۰۰هزار نفر جمعیت این محلات هستند که یک سوم جمعیت شهری ایران را در می‌گیرد. 

2636