یک نفر در اصفهان بالای سر شجاع سر زد! (عکس)

یک نفر در اصفهان بالای سر شجاع سر زد! (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی - انتشار تصویری از دیدار ذوب آهن و تراکتور جالب توجه است.

به گزارش فوتبالی، شجاع خلیل‌زاده مدافع تیم ملی که تصمیم گرفته فوتبال خود را امسال در تبریز سپری کند، همواره بابت پرش‌های بلند و ضربات سری که دارد مورد توجه قرار می‌گیرد و البته این موضوعی است که خود خلیل‌زاده در آن ادعا دارد.

شجاع حتی در ۳۴ سالگی هم نشان داده چیزی از دوران جوانی کم ندارد و همچنان پرش‌های بلندی دارد. موضوعی که مورد توجه رسانه رسمی تراکتور در آخرین تمرین این تیم قبل از دیدار با ذوب‌آهن هم قرار گرفته بود که کاپیتان تی‌تی‌ها بالاتر از همه در پرش هوایی قرار داشت.

با این حال انتشار تصویری از بازی ذوب‌آهن و تراکتور که پرش کاپیتان‌های دو تیم را نشان می‌دهد، جالب توجه است. جایی که محمد قریشی مدافع سبزپوشان را بالاتر از شجاع خلیل‌زاده ‌می‌بینیم تا بالاخره یک نفره در اصفهان بالای سر شجاع سر زده باشد!

تصویر خبر

1997