پایگاه خبری فوتبالی- ژائو فلیکس بازیکن بارسلونا در مورد ال کلاسیکو و خاطرات خود از این دیدار به صحبت پرداخت.
به گزارش فوتبالی، ژائو فلیکس در مورد خاطرات خود از ال کلاسیکو گفت:" من بازی های زیادی از ال کلاسیکو را به یاد دارم، به خصوص برد ۴-۰ بارسلونا در برنابئو. ما در رختکن در مورد آن صحبت کردیم. من همیشه ال کلاسیکو را تماشا میکردم و از بارسلونا حمایت می کردم. من نمی توانستم در رختکن چیز خاصی بگویم، اما آنها گفتند که بازی فوق العاده ای انجام دادند و برنابئو را خوشحال ترک کردند."
فلیکس در مورد شرایط خود در تیم بارسلونا گفت: "من در بارسلونا بسیار خوشحال هستم. هواداران به طور شگفت انگیزی از من استقبال کردند. خانواده من اینجا راحت هستند و من از رفتار هواداران بسیار خوشحال هستم. همه ما از حضور در شهر بارسلون خوشحال هستیم."
این بازیکن پرتغالی در مورد تفاوت بین دربی مادرید و ال کلاسیکو اضافه کرد: "دربی مهم است، اما ال کلاسیکو همچنان ال کلاسیکو است. همه هر سال منتظر این بازی هستند. بارسلونا و رئال مادرید دو باشگاه بزرگ جهان هستند و رقابت بین آنها سالهاست که بسیار مهم بوده است. من فکر می کنم ال کلاسیکو خیلی فراتر از یک دربی است."
۱۰۰۹
ژائو فلیکس ال کلاسیکو را فراتر از یک دربی می داند
![ژائو فلیکس ال کلاسیکو را فراتر از یک دربی می داند](https://storage.footballi.app/800/news/images/2023/10/26/16983601497804.jpeg)