پایگاه خبری فوتبالی - باوجود اینکه ریکاردو آلوز به صورت انفرادی روز خوبی را جلوی شمس آذر سپری کرد اما کاپیتانی او برای تراکتور، خوشیمن نبود.
به گزارش فوتبالی، ریکاردو آلوز با بستن بازوبند کاپیتانی برای تراکتور رسماً به عنوان کاپیتان دوم تیتیها در فصل جاری معرفی شد تا در روزهای نبود شجاع خلیلزاده به عنوان سرگروه و پیش از همه وارد میدان شود.
ریکی که در بازی با شمسآذر قزوین برای اولین بار بازوبند کاپیتانی سرخپوشان را بر بازو بست، باوجود عملکرد انفرادی خوبی که داشت، در پایان نتیجه را به نفع تیمش ندید. مهمترین موضوع برای ریکاردو در این مسابقه علاوه بر کاپیتان بودن، به ثمر رساندن نخستین گل خود برای تراکتور بود تا مشخص شود بازوبند انگیزههای همیشگی ریکی را حتی دوچندان کرده است؛ گلی که با شوتی زیبا به ثمر رسید و یادگار را به مرز انفجار رساند.
با این حال همتیمیهای ستاره پرتغالی نتوانستند درنهایت از سد میهمان خود بگذرند تا به نوعی هم بتوان گفت کاپیتانی برای ریکی در اولین بازی چندان شگون نداشت و البته درخشش انفرادی آلوز در شب سنتشکنی و گلزنی به جای گلسازی به تنهایی برای برد شاگردان خمز کافی نبود.
1997










