پرسپولیس و یک حریف بد بدن؛ دفاع روسی!

پرسپولیس و یک حریف بد بدن؛ دفاع روسی!

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربیگری تیم استقلال تاجیکستان را یک مربی روس با سابقه هدایت لوکوموتیو مسکو برعهده دارد که خیلی هم مربی ضعیفی نیست. همین مساله نشان می‌دهد که پرسپولیس یک حریف بد بدن در بازی فردا خواهد داشت.

به گزارش فوتبالی، حریفی به نام استقلال تاجیکستان برای بعضی از کارشناسان و هواداران فوتبال معنی سه امتیاز پیش از سوت آغاز بازی را می‌دهد. این در حالی است که نیم‌نگاهی به بازی این تیم در دو بازی گذشته نشان می‌دهد که نام این تیم اصلا مترادف با یک برد آسان نخواهد بود.

 استقلال تاجیکستان در دو بازی یک امتیاز به دست آورده که دو امتیاز کمتر از پرسپولیس بوده اما در مقایسه عملکرد، خیلی از شاگردان یحیی گل‌محمدی فاصله نداشته است. این تیم مانند پرسپولیس با اختلاف دو گل به هم‌تیمی‌های رونالدو باخت.

 در بازی با الدحیل هم آن‌ها به تساوی صفر- صفر رضایت دادند و پرسپولیس فقط با یک گل توانسته دو امتیاز بالاتر از حریف فردای خودش قرار بگیرد. اتفاقی که نشان می‌دهد اختلاف دو تیم در حد یک سه امتیاز بدون زحمت و واریزشده از قبل نیست. استقلال تاجیکستان شاید تیمی باشد که در گل‌زنی ضعیف باشد اما در گل نخوردن خیلی هم حریف دست و پابسته‌ای نیست.

 حضور دو مدافع این تیم در جمع ترین‌های جام تا این‌جای کار مدعی این ادعاست. در حال حاضر نووسیچ و کارتاشیان با 16 و 12 دفع توپ و حرکات دفاعی در جمع ده بازیکن برتر قرار دارند و نووسیچ در این رده‌بندی دومین بازیکن جام است.

در بازی مقابل الدحیل هم این تیم هیچ ضربه در چارچوبی نداشته و همین مساله نشان می‌دهد که تاجیکی‌ها در کارهای دفاعی می‌توانند دغدغه بزرگ یحیی گل‌محمدی باشند. تیمی که با وجود درخشش شهاب زاهدی در آخرین بازی لیگ و همچنین حضور نبیل باهویی خیلی اقتدار هجومی ندارد و گل‌زدن برای آن‌ها به خصوص در آسیا کار خیلی راحتی نیست. همچنین این تیم در چهار بازی آخر خود در لیگ تاجیکستان هم فقط یک گل دریافت کرده است.

4326