پایگاه خبری فوتبالی- امروز انتخابات ریاست هیئت فوتبال استان تهران برگزار میشود.
به گزارش فوتبالی، ساعت 15 امروز 12 نامزد نهایی ریاست هیات فوتبال استان تهران با یکدیگر رقابت خواهند کرد و اگر همه چیز به خیر و خوشی پیش برود یک نفر سکان هدایت فوتبال پایتخت کشور را به دست خواهد گرفت.
علی ایلکا، علی روزبهانی، عباس زواره، مهرداد سراجی، علیرضا سهرابی بالسینی، محمدعلی خالقی راد، مجید کیومرثی، اسماعیل گودرزی، سید میرشاد ماجدی، سهیل مهدی، مهدی ملک آباد و علیرضا یزدانی رقبایی هستند که هر کدام خود را شایسته تر از دیگری می دانند اما واقعیت این است که فاکتورهای شایستگی برای ریاست هیات های فوتبال استانی ما مدت هاست تعریف مشخصی ندارد! با این حال در بین این اسامی آنطور که از شواهد پیداست رقابت اصلی بین 3 یا حداکثر 4 نامزد خواهد بود. باهم رزومه آنها را بررسی می کنیم اما قبل از آن باید گفت که فوتبال تهران از نظر سخت افزاری و امکانات به گفته بسیاری از مسئولان ورزش کشور از جمله محروم ترین استان های کشور محسوب می شود ولی همین فوتبال محروم برای ریاستش عاشقان سینه چاکی دارد و به همین دلیل هم حواشی انتخاباتش هر روز بیشتر از روز گذشته شد که آخرین آن انتشار یک فایل صوتی بود.
باهم رزومه مدیریت ورزشی برخی نامزدها را مرور می کنیم:
1- میرشاد ماجدی؛ سرپرست سابق فدراسیون فوتبال
سید میرشاد ماجدی؛ زاده ۲۳ آذر ۱۳۵۳، هماکنون رئیس کمیته جوانان و عضو هیئت رئیسه فدارسیون فوتبال است. مدتی هم سرپرست فدراسیون فوتبال ایران نیز بوده است. ماجدی سابقه بازی در استقلال را دارد و در تمامی ردههای پایه تیم ملی فوتبال ایران مربیگری کرده و مدتی سرپرست باشگاه فوتبال استقلال بوده است.
مدرک تحصیلی : دکترا رشته مدیریت راهبردی در ورزش
او نامزد ریاست انتخابات فدراسیون فوتبال هم بود که در رقابت با مهدی تاج شکست خورد.
2- مهرداد سراجی؛ سرپرست دو ساعته فدراسیون فوتبال و عضو برکنار شده هیات رئیسه
مهرداد سراجی متولد 1350 است ، او سابقه مدیرعاملی باشگاه سایپا را دارد که این باشگاه در زمان مدیریتش به لیگ دسته اول سقوط کرد! سراجی همچنین عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال هم بود که اعضای مجمع عمومی فدراسیون دیگر به او رای اعتماد ندادند و از هیات رئیسه هم کنار گذاشته شد. مهم ترین و عجیب ترین سابقه ورزشی سراجی مربوط به جلسه هیات رئیسه فدراسیون فوتبال است که رای بر برکناری عزیزی خادم دادند. در همان نشست خبری در رسانه ها منتشر شد مبنی بر اینکه سراجی سرپرست فدراسیون فوتبال شده است. خبری که بعد از حدود 2 ساعت تکذیب شد اما سرپرستی دو ساعته فدراسیون فوتبال هم می تواند جز سوابقش منظور کرد!
3- مجید کیومرثی؛ مردی در سایه!
اگرچه برخی مدعی اند کیومرثی یکی از نامزدهای اصلی رقابت امروز است اما کمترین اطلاعاتی در مورد این فرد در فضای مجازی پیدا نمی شود با جستجوی نامش در گوگل هم تقریبا هیچ چیز به دست نمی آورید. شاید این نامزد ایستاده در سایه در پشت پرده تلاش و لابی های زیادی انجام داده که نامش به عنوان یکی از گزینه های اصلی مطرح می شود.
4- سهیل مهدی؛ مدیر مسابقات
سهیل مهدی مدیر مسابقات سازمان لیگ نیز در این انتخابات حضور دارد و چهره ای سرشناس ورزشی محسوب می شود اما پرس و جو از اهالی فوتبال تهران نشان می دهد که شاید چندان نمی توان به موفقیت او در انتخابات امیدوار بود. البته سهیل مهدی همیشه درگیر مسابقات و فوتبال هست و چهره ای نام آشناست.
باید گفت این نامزد هیات تهران، برنامه مدونی برای مدیریت استان تهران ارائه کرده است.
5- علیرضا یزدانی ؛ داور پیشکسوت
رئیس اسبق کمیته داوران استان فوتبال تهران و از داوران پیشکسوت خوشنام و با سابقه که به نظر می رسد او هم خیلی شانسی برای ریاست هیات فوتبال تهران ندارد.
با مرور سوابق این نامزدها که معروف ترین شان بودند مشخص می شود که رقابت اصلی و حساسیت زا بین کدام نامزدهاست. البته خیلی ها معتقدند که رئیس جدید هرکسی که باشد نمی تواند خیلی تغییراتی در فوتبال تهران ایجاد کند. همانطور که احمدرضا براتی سرپرست کنونی هیات فوتبال حتی عباس تیموری دبیر هیات فوتبال را هم تغییر نداد و ترجیح داد در مدت 6 ماه سرپرستی خودش با همان روند حبیب الله شیرازی کارها را پیش ببرد. شاید رئیس بعدی هم ترجیح بدهد خودش به کارهای کلان تر! برسد و اداره امور هیات فوتبال تهران را به دست همان نفرات قبل بسپارد.
البته اگر انتخابات هیات فوتبال استان تهران بدون هیچ مشکل و حاشیه ای خاصی برگزار شود و به پایان برسد تا فوتبال پایتخت بعد از 6 ماه رئیس جدیدش را بشناسد.
1999