سراسیمه‌ترین نسخه رحمتی مقابل الهلال رویت شد

سراسیمه‌ترین نسخه رحمتی مقابل الهلال رویت شد

پایگاه خبری فوتبالی - سرمربی نساجی یکی از سخت‌ترین روزهای دوران مربیگری خود را مقابل الهلال پشت سر گذاشت.


به گزارش فوتبالی، سیدمهدی رحمتی که تیمش به هیچ وجه از لحاظ انسانی قابل قیاس با نماینده عربستانی نیست، در صحبت‌های خود هم اذعان داشت که با تیمی منتخب از ستارگان دنیا بازی کرده است.


با این حال نساجی بازی جنگنده‌ای از خود ارائه کرد و حریفی قابل احترام برای الهلال بود و شاید اگر کمی خوش شانس بود با فاصله سه گل مغلوب تیم آبی‌پوش عربستانی نمی‌شد.


می‌توان مدعی شد سیدمهدی رحمتی و شاگردانش هر آنچه در توان داشتند را برای تیم خود انجام دادند ولی فوتبال هم همانند هر پدیده دیگری به فاکتورهایی بیش از غیرت و تعصب وابسته است که الهلال با هزینه زیادی که انجام داده، بسیاری از این فاکتورها را برای تیمش مهیا کرده است.


تصویری از سیدمهدی رحمتی ستاره سابق فوتبال ایران و سرمربی جوان و آینده‌دار نساجی در حین بازی بسیار جالب توجه است؛ لحظه‌ای که مشخص است او این واقعیت تلخ را قبول کرده که تیمش توان برد الهلال را ندارد.

1997