تک‌ برزیلی تراکتور علیه هموطنان نامدار شارجه

تک‌ برزیلی تراکتور علیه هموطنان نامدار شارجه

پایگاه خبری فوتبالی - گوستاوو واگنین تنها برزیلی تراکتور مقابل هموطنان نامدار خود در الشارجه خواهد بود.

به گزارش فوتبالی، الشارجه علاوه بر میرالم پیانیچ، پاکو آلکاسر و کوستاس مانولاس( بازیکن یونانی که سابقه بازی در رم و ناپولی را دارد) که نام‌هایی بسیار آشنا برای اهالی فوتبال هستند، از بازیکنان برزیلی باکیفیتی هم در ترکیب خود بهره می‌برد.

سرآمد برزیلی‌های تیم اماراتی کایو لوکاس ۲۹ ساله است. وینگر خوش‌نقش الشارجه سابقه بازی برای تیم‌های کاشیما آنتلرز، بنفیکا و العین را در کارنامه دارد و با دبل برابر تیم اتحاد کلبا در هفته اول لیگ امارات برای تی‌تی‌ها خط و نشان کشید و نشان داد از چه آمادگی خوبی برخوردار است. کایو البته در دو تقابل قبلی با تراکتور در باز کردن دروازه این تیم ناموفق بوده است.

دیگر برزیلی الشارجه لوئان مارتینز پریرا ملقب به لوئانزینیو می‌باشد که در پست هافبک تهاجمی برای تیم کوزمین اولاریو بازی می‌کند. لوئان ۲۳ ساله برای تیم ملی زیر ۱۷ سال برزیل بازی کرده است.

اما دیگر برزیلی الشارجه یک مدافع کم نام و نشان‌تر است. مارکوس‌ ملونی مدافع برزیلی و ۲۳ ساله تیم سپیدپوش اماراتی که در تیم‌های پایه پالمیراس عضویت داشته و کار خود در یک تیم بزرگسال را از الشارجه استارت زده است.

این درحالی است که گوستاوو واگنین تنها برزیلی تراکتوری‌هاست که فصل گذشته بیشترین میزان حضور در میدان را بین بازیکنان تراکتور از آن خود کرد و این فصل هم در هر دو بازی تراکتور به میدان رفته است و باید این هفته در بازی پلی‌آف آسیایی با هموطنان سرشناس خود تقابل کند.

1997