پایگاه خبری فوتبالی- این روزها شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در شرایط عجیبی به سر میبرد و باید دید وزیر ورزش در این خصوص چه تدبیری میاندیشد.
به گزارش فوتبالی، شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور به عنوان یکی از زیرمجموعههای وزارت ورزش و جوانان که کار ساختوساز و نگهداری اماکن ورزشی را برعهده دارد، این روزها شرایط خاصی را پشت سر میگذارد.
سید حمید سجادی پس از انتخاب به عنوان وزیر ورزش و جوانان، علیرضا عاصم یوسفی را به عنوان مدیرعامل شرکت توسعه انتخاب کرد. عاصم یوسفی به عنوان یک تهیه کننده که ساخت برنامه «غیرمحرمانه» را در کارنامهاش داشت، سکان هدایت مجموعهای را در دست گرفت که کار اصلی آن مهندسی و ساخت و ساز بود.
او در 18 ماه مدیریتش تنشهای بسیاری با رؤسای فدراسیونهای ورزشی داشت تا جایی که کم کم تبدیل به پاشنه آشیل وزارت ورزش و جوانان شد. انتقادات رؤسای فدراسیونها آنقدر ادامه داشت که در نهایت صبر حمید سجادی در آذر ماه 1401 به پایان رسید و مهیار عسگریان به عنوان سرپرست شرکت توسعه و نگهداری منصوب شد.
با آمدن عسگریان که تنها سابقه ورزشیاش سرپرستی چند هفتهای در فدراسیون بسکتبال است، شرایط و ارتباط شرکت توسعه با فدراسیونهای ورزشی بهتر نشد؛ تا جایی که امروز تکلیف بسیاری از مجموعههای ورزشی مشخص نیست و بسیاری از آنها با سرپرست اداره میشوند. مجموعههای انقلاب، سوارکاری و شیرودی به عنوان پردرآمدترین و قدیمیترین مجموعههای ورزشی کشور چند ماه است که مدیر ندارند و با سرپرست اداره میشوند؛ اتفاقی بیسابقه در تاریخ!
مهیار عسگریان در بخش خصوصی فعالیت میکند و عملاً نمیتواند وقت چندانی برای شرکت تجهیز بگذارد. جالب اینکه در همین روزها، بزرگترین پروژه عمرانی در مجموعه ورزشی آزادی کلید خورده و بخش زیادی از سکوهای ورزشگاه به امید بازسازی دوباره تخریب شده است.
همه این اتفاقات در شرایطی رخ میدهد که بسیاری از مجموعههای ورزشی دچار مشکل هستند و برخی پیمانکاران به تعهدات خود عمل نکردهاند و اینجاست که نقش نظارتی شرکت توسعه خودش را نشان میدهد.
باید دید این وضعیت تا کجا ادامه خواهد داشت و آیا وزارت ورزش و جوانان فکری به حال شرکت توسعه و تجهیز میکند یا کار به همین شکل ادامه پیدا خواهد کرد.
1999