پایگاه خبری فوتبالی- مهاجم جنوبی پرسپولیس مقابل هوادار در نقش گلزن ظاهر شد تا سومین گل خود را در جام حذفی به ثمر برساند.
به گزارش فوتبالی، عیسی آلکثیر که از نیم فصل دوم با بستن قرارداد جدید بار دیگر به لیست پرسپولیس اضافه شده بود در هفتههای اخیر مهره بسیار تاثیرگذاری برای تیمش در پیشانی خط حمله بوده و با کسب پنالتی، گلزنی و البته ثبت پاس گل در خط حمله تیمش به یکی از ستارهای قرمزها تبدیل شد.
عیسی آلکثیر در نیمه نخست بازی مقابل هوادار بارها از بازیکنان حریف خطا گرفت و تلاش زیادی در خط حمله تیمش برای گلزنی انجام داد و حتی یکی از فرصتهای او توسط محمدرضا خالدآبادی به خوبی مهار شد تا او در نیمه اول موفق به گلزنی نشود.

اما این پایان کار ستاره جنوبی قرمزها در این بازی نبود و او در دقیقه 72 در شرایطی که هوادار برای زدن گل تساوی تلاش میکرد، قرمزها یک ضدحمله خطرناک ترتیب دادند و پاس امیری به سعید صادقی با پاس در عمق به موقع او همراه شد و عیسی آلکثیر در موقعیت تک به تک توپ را از بین پاهای خالدآبادی وارد دروازه کرد، تا یک گل زیبای دیگر در این مسابقه به ثمر برسد.

آل کثیر پیش از این در بازی مقابل سپاهان و گلگهر که در چارچوب مسابقات جام حذفی برگزار شده بود توانسته بود دروازه این تیمها را هر کدام یک بار باز کند تا تعداد گلهای خود را در این جام با احتساب گلی که وارد دروازه هوادار کرد به عدد 3 برساند.
7655

پرسپولیس 











