پایگاه خبری فوتبالی - تیری آنری اسطوره فرانسوی تاکید کرد که هروقت مسی را می بیند، انگار بارسلونا را می بیند و انتظار دارد که این فوق ستاره فرانسوی به نیوکمپ برگردد.
به گزارش فوتبالی، لیونل مسی بدون اطلاع دادن به سران باشگاه، به عربستان سعودی سفر کرده و همین موضوع، خشم سران پاریسن ژرمن را برانگیخت و ناصر الخلیفی دیگر نتوانست این اوضاع را تحمل کند و مسی را به مدت 2 هفته محروم کرد. البته لئو به خاطر سفر به عربستان عذرخواهی کرد و پی اس جی نیز تصمیم گرفت که از تصمیم خود در مورد 15 روز تعلیق از کار و حقوق مسی صرفنظر کند و بدین ترتیب مسی پس از یک هفته به تمرینات گروهی برگشت و حتی در ترکیب اصلی تیمش در بازی با آژآکسیو قرار گرفت، اما دوباره توسط هواداران این تیم، هو شد.
حالا با قهرمانی بارسلونا در لالیگا، خوان لاپورتا به صورت خیلی واضح در رسانهها عنوان کرد که به دنبال بازگرداندن مسی به بارسلوناست و حالا تیری آنری که سابقه 3 سال همکاری با برنده 7 توپ طلا را در کارنامه دارد، به آمازون پرایم گفت: "من سوتهای هواداران بارسلونا را درک می کنم، اما قرار نیست آنها را قبول کنم. این اولین باری نیست که آنها مسی را هو می کنند. مردم می گویند که مسی شایسته این رفتار است، اما بدانید که مشکل پاریسن ژرمن، مسی نیست."
"وقتی شما یک جلسه تمرینی را از دست می دهید، لایق جریمه شدن هستید، اما رقابت اصلی میان هواداران و مالکان قطری است. مسی هیچ وقت یک مشکل نبوده. دوست دارم مسی به بارسلونا بازگردد، چون هر وقت مسی را می بینم، انگار بارسلونا را می بینم."
4416

بارسلونا 











