گوستاوو: برخلاف چین در ایران مشکلی با غذا ندارم!

گوستاوو: برخلاف چین در ایران مشکلی با غذا ندارم!

پایگاه خبری فوتبالی - گوستاوو واگنین هافبک برزیلی تراکتور سال جدید را به ایرانی‌ها تبریک گفت.

به گزارش فوتبالی، گوستاوو واگنین هافبک برزیلی تراکتور در پایان بازی تیمش راجع به باخت تراکتور گفت: نتیجه خیلی بدی بود و فکر می‌کنم ما مستحق این شکست نبودیم چرا که موقعیت‌های زیادی هم نیمه اول و هم نیمه دوم داشتیم. این فوتبال است و بعضی اوقات تیم بهتر بازی را نمی‌برد. امروز باختیم ولی استحقاق این شکست را نداشتیم.

وی درباره اینکه آیا از سال نوی ایرانی‌ها اطلاعاتی دارد یا نه هم گفت: بله می‌دانم که سال جدید برای شما در راه است و برای همه ایرانی‌ها آرزوی بهترین‌ها را دارم.

گوستاوو در رابطه با مصاحبه‌ای که با سایت برزیلی داشته هم توضیح داد: مردم ایران فوتبال و ورزش را دوست دارند. اینکه مردم به استادیوم می‌آیند و شما را حمایت می‌کنند، حس بسیار خوبی است و انرژی مثبتی به بازیکنان منتقل می‌کنند.

هافبک تراکتور راجع به اینکه گفته بود با غذاهای چینی ابتدا به مشکل خورده و غذای ایرانی برایش جطور بوده هم گفت: بله من تجربه بدی با غذاهای چینی داشتم ولی عادت کردم و الان غذاهای چینی را هم دوست دارم. غذاهای ایرانی واقعا خوب است مخصوصا برنج با مرغ و هم‌چنین فسنجان! و من این مشکل را در ایران نداشته‌ام.

وی در پایان درباره زندگی در تبریز هم گفت: تبریز شهر زیبایی است و مردم با من رفتار خوبی دارند و خوشحالم که این‌جا هستم.

1997