سرمربی تیم سپاهان: پدیده از شکست برابر ما فرار کرد

سرمربی تیم سپاهان: پدیده از شکست برابر ما فرار کرد

به گزارش ایرنا، ایگور استیماچ روز جمعه در نشست خبری بعد از بازی مقابل تیم پدیده افزود: می توانستیم در این دیدار سه امتیاز را کسب کنیم اما نتیجه لازم را کسب نکردیم.
وی با بیان اینکه بهتر است در مورد نتیجه بازی اظهار نظر نکنم خاطر نشان کرد: به نظرم داور در چند صحنه می توانست به نفع ما سوت بزند و تصمیمات بهتری اتخاذ کند.
وی ادامه داد: اگر در بازی های آینده نیز همین روند را طی کنیم می توانیم شرایط خود را در جدول بهتر کنیم زیرا امروز توپهایمان وارد دروازه نشد.
استیماچ گفت: تیم سپاهان یکی از تیم های خوب لیگ برتر است و در این مسیر برای کسب شرایط بهتر تلاش خواهیم کرد.

* قهرمانی، مظلومانه از دنیای فوتبال کناره گیری کرد

سرمربی تیم پدیده نیز در این دیدار گفت: باید ابتدا به محسن قهرمانی به خاطر خداحافظی اش از دنیای فوتبال خسته نباشید بگویم.
'محسن قهرمانی' داور بین المللی و برجسته مشهدی اوایل هفته جاری پس از قضاون دیدار تیم های تراکتورسازی و استقلال با دنیای داوری فوتبال خداحافظی کرد.
رضا مهاجری با بیان اینکه اگر قهرمانی در شهر دیگری بود قدر او را بیشتر می دانستند افزود: وی مظلومانه از دنیای فوتبال کناره گیری کرد و ای کاش قدر امثال او را بیشتر می دانستیم.
وی اظهار کرد: مسابقه امروز تیم ما با تیم سپاهان بازی نابرابر بود زیرا سپاهان یک روز بیشتر از تیم ما استراحت کرده بود و این موضوع باعث شده بود آنها راحت تر در زمین مسابقه بازی کنند.
سرمربی تیم پدیده ادامه داد: بازی خوبی را با توجه به داشته هایی که در اختیار داشتیم از خود ارائه دادیم.
وی گفت: از نظر بازیکن نسبت به تیم سپاهان بسیار ضعیف تر بودیم و آنها راحت تر می توانستند از ترکیب خود استفاده کنند.
وی با بیان اینکه در این بازی ما نیز موقعیت های خوبی را به روی دروازه حریف خلق کردیم خاطر نشان کرد: اگر از داشته های خود به صورت بهتری استفاده کنیم نتایج بهتری را کسب خواهیم کرد.
7498/ 6053

انتهای پیام /*