واکنش ستاره بارسلونا پس از دوباره هم‌تیمی شدن با لواندوفسکی

واکنش ستاره بارسلونا پس از دوباره هم‌تیمی شدن با لواندوفسکی

پایگاه خبری فوتبالی - پیر امریک اوبامیانگ ستاره گابنی بارسلونا از هم تیمی شدن دوباره با روبرت لواندوفسکی بسیار خوشحال است و می‌خواهد روزهای خوش گذشته در بروسیا دورتموند را تکرار کنند. 

به گزارش فوتبالی - سران بارسلونا و بایرن مونیخ با آغاز پنجره نقل و انتقالات تابستانی، جنگ و جدل‌های زیادی بر سر روبرت لواندوفسکی داشتند. این ستاره سابق بروسیا دورتموند از ماه‌ها پیش خواستار خروج از بوندس لیگا و پیوستن به کاتالان‌ها بود، اما هر بار با جواب منفی حسن صالیحمیدزیچ روبرو می‌شد تا اینکه در نهایت خوان لاپورتا با 50 میلیون یورو توانست نظر مدیران باواریایی را جلب کند و لواندوفسکی نهایتاً به خواسته خود رسید. یکی از نکات جالب این انتقال، هم تیمی شدن دوباره او با اوبامیانگ است. این دو قبلاً در فصل 2013-14 در دورتموند کنار هم بازی کردند و توانستند 44 گل مجموعاً به ثمر برسانند.

به نقل از سایت مارکا، اوبامیانگ به ESPN گفت: "هر دوی ما الان باتجربه تر هستیم و می‌توانیم بهتر از گذشته عمل کنیم. مطمئنم که بهترین تلاش خود را می‌کنیم تا رکوردمان را در دورتموند بشکنیم. بارسلونا با این مهاجمان، قادر خواهد بود تا برای فتح عناوین بجنگد. کیفیت لواندوفسکی دیوانه کننده است و من همیشه از بازی کنار او لذت می‌برم."

4416