پایگاه خبری فوتبالی - خوان لاپورتا رئیس باشگاه بارسلونا احتمال انتقال روبرت لواندوفسکی، ستاره بایرن مونیخ به نیوکمپ را رد نکرد و حتی اذعان کرد که او شانس خوبی برای پیوستن به نیوکمپ دارد.
به گزارش فوتبالی، قرارداد لواندوفسکی با بایرن مونیخ در سال 2023 به پایان میرسد و این ستاره گلزن لهستانی، 8 فصل اخیر را در آلیانز آرنا سپری کرده و حالا میخواهد ماجراجویی جدیدی در زندگی فوتبالیاش تجربه کند. از هفته پیش اخبار زیادی راجع به انتقال او به کاتالانها به گوش رسیده و حتی گفته میشود که لواندوفسکی درباره این قضیه با اولیور کان و دیگران مدیران بایرن مونیخ صحبت کرده و به آنها گفته که در تابستان به اسپانیا خواهد رفت.
به نقل از سایت گل، خوان لاپورتا و ژاوی هرناندز علاقه زیادی به جذب ارلینگ هالند ستاره نروژی بروسیا دورتموند داشتند، اما تقاضای ایجنت این بازیکن باعث شده تا آنها از خرید او صرفنظر و به سراغ لواندوفسکی بروند. حالا یک هوادار بارسلونا که در محافل عمومی، لاپورتا را دید، از او پرسید: "خوان آیا لواندوفسکی میآید یا نه؟ و رئیس بارسلونا در جواب گفت: "بله، این بازیکن شانس بیشتری برای آمدن دارد تا نیامدن."
اولیور کان مدیر بایرن مونیخ در هفته اخیر رسما اعلام کرد که آنها قصد تمدید قرارداد با لواندوفسکی را دارند.
4416

بارسلونا 











