آب سردی که توخل روی پیکر منچستریونایتد ریخت

آب سردی که توخل روی پیکر منچستریونایتد ریخت

پایگاه خبری فوتبالی - توماس توخل سرمربی آلمانی چلسی تمامی شایعات اخیر راجع به پیشنهاد منچستریونایتد را تکذیب و اذعان کرد که از کار کردن در لندن لذت می‌برد. 

به گزارش فوتبالی، در حالی که این روزها آبی‌های لندن برای یافتن یک مالک جدید در اسرع وقت تلاش می‌کنند، دیگر باشگاه‌های بزرگ می‌خواهند از این فرصت استفاده کنند و بازیکنان و حتی مربیان چلسی را به خدمت بگیرند. توخل فصل گذشته به همراه چلسی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد، اما در چند هفته اخیر به خاطر جنگ روسیه با اوکراین و تحریم‌های شدید دولت انگلستان علیه آبراموویچ، او نیز تحت فشار قرار گرفته است. 

به نقل از دیلی میرور، اوضاع در منچستر نیز نابسامان است. شیاطین سرخ در روز سه شنبه از دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در الدترافورد میزبان اتلتیکو مادرید شدند، اما در نهایت با نتیجه یک بر صفر شکست خوردند تا رونالدو و یارانش خداحافظی زودهنگامی از چمپیونزلیگ داشته باشند. از پوچتینو، تن هاگ و توخل به عنوان گزینه‌های سرمربیگری یونایتد نام برده می‌شود که توخل در واکنش به این خبر گفت: "احساس می‌کنید کمتر از گذشته چلسی را دوست دارم؟ بارها گفته‌ام که عاشق کار کردن در این باشگاه هستم. چلسی همه ابزار لازم برای خوشحال کردن مرا دارد و دلیل برای رفتن و خروج نمی‌بینم."

4416