پایگاه خبری فوتبالی - ژاوی هرناندز سرمربی 42 ساله بارسلونا از توانایی شاگردانش برای شکست دادن ناپولی در خاک ایتالیا مطمئن است و در ادامه اذعان کرد که این بازی، نشان دهنده سطح کنونی آبی اناریها خواهد بود.
به گزارش فوتبالی، پنج شنبه شب دو تیم ناپولی و بارسلونا از دور برگشت مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ اروپا در استادیوم دیگو آرماندو مارادونا مقابل هم به میدان خواهند رفت. دیدار رفت دو تیم هفته گذشته در نیوکمپ با تساوی یک بر یک خاتمه یافت.
به نقل از سایت مارکا، ژاوی در کنفرانس خبری پیش از بازی گفت: "در دیدار رفت خیلی خوب بودیم و با سبک و استایل مشخص بازی کردیم. ما در مسیر درستی هستیم. بازی مقابل ناپولی امتحان خیلی خوبی برای ماست که ببینیم آیا میتوانیم مقابل یک تیم در سطح لیگ قهرمانان رقابت کنیم. هر بازی یک فینال است، اما به خاطر اینکه در خانه کار را تمام نکردیم، حالا مشکل بزرگتری داریم. باید استادیوم خانگی ناپولی، دیگو مارادونا بازی کنیم. میخواهیم نشان دهیم که توان رقابت کردن را داریم. روز به روز جلو خواهیم رفت و فعلا تمام فکر و ذکرمان، درگیر این بازی است. ناپولی در سطح لیگ قهرمانان اروپاست. فکر میکنم تحت فشار زیادی قرار بگیریم و بازی کردن مقابل تیم فیزیکی مثل آنها بسیار سخت است."
4416

بارسلونا 








