پایگاه خبری فوتبالی- اتفاقی عجیب بازی مهم مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی را در آستانه لغو قرار داده است.
به گزارش فوتبالی، در یکی از بازی های مهم مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی تیم های آلومینیوم اراک و سپاهان امروز در اراک مقابل هم قرار می گیرند.
قبل از شروع این مسابقه ناهماهنگی های بین عوامل برگزاری بازی رخ داد و ماموران نیروی انتظامی اجازه ورود حسین زرگر ناظر این دیدار را به ورزشگاه امام خمینی اراک ندادند.
این ماجرا باعث شد تا حسین زرگر به امیرحسین روشنک مسئول انتخاب ناظران مسابقات سازمان لیگ و محسن صادقی دبیر هیئت فوتبال استان مرکزی اعلام کند که بازی مهم امروز آلومینیوم و سپاهان برگزار نخواهد شد و وی به هتل محل اقامتش برمی گردد.
البته پس از استعلام پلیس و پس از چند دقیقه بلاتکلیفی زرگر ماموران حاضر در مقابل ورزشگاه امام خمینی اراک اجازه ورود ناظر بازی به این ورزشگاه صادر شد. مشکل زرگر ظاهرا این بوده که آی دی کارت نداشته است.
7474










