پایگاه خبری فوتبالی-آیا مهاجم جوان پرسپولیس خاطرات خوب خود را در تقابل با پیکان و مجتبی حسینی تکرار می کند؟
به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در حالی فردا به مصاف پیکان خواهد رفت که مهدی عبدی از آخرین تقابل خود با مجتبی حسینی و پیکان خاطرات شیرینی دارد.
مهدی عبدی که در نیم فصل دوم لیگ بیستم گلهای حساسی زده بود، در روزی که پرسپولیس در فولادشهر اصفهان با نتیجه یک بر صفر از میزبان خود که آن زمان مجتبی حسینی سرمربیاش بود به عنوان بازیکن تعویضی وارد میدان شد و توانست گل برتری تیمش را بزند تا اولین برد یحیی گلمحمدی و پرسپولیس مقابل مجتبی حسینی رقم بخورد.
مهاجم جوان پرسپولیس در آخرین بازی لیگ بیستم که مقابل پیکان بود، گل اول را وارد دروازه حریف کرد و احمد نوراللهی هم در ادامه یکبار دیگر به این تیم گل بزند تا پرسپولیس با بردن پیکان – که مهدی تارتار را روی نیمکتش میدید- در روز آخر، برای پنجمین فصل متوالی قهرمان لیگ شود.
حالا باید منتظر ماند و دید مهدی عبدی جوان که انگیزه زیادی برای گلزنی در این بازی دارد، میتواند در صورت حضور در ترکیب تیمش، دروازه پیکان را برای دومین بازی متوالی باز کند یا نه.
7655

پرسپولیس 











