پایگاه خبری فوتبالی- مراسم تجلیل از سه پیشکسوت در رشتههای والیبال، فوتبال و کشتی برگزار شد.
وی ادامه داد: سقراط فیلسوف برجسته معتقد است هرکس آرزویی دارد؛ یکی ثروت میخواهد، یکی طول عمر میخواهد، یکی شهرت میخواهد، اما بهترین آرزو آن است که انسان دوست خوب و یار موافقی داشته باشد. باید قدردان یاران و دوستانمان باشیم.
ابطحی گفت: امیدوارم زندگیتان پر برکت، سرشار از بزرگی، سلامتی و عزت باشد. دولت در ادبیات فارسی یعنی خوشبختی، ما خوشبختیم که شما بزرگان ورزش را دور هم جمع کرده ایم، شمایی که خاطرات شیرین و فراموش نشده ای دارید؛ همانطور که استاد طالقانی بیان کردند با رخت بربستن این بیماری منحوس امیدوارم بتوانیم خیلی زودتر این مراسم های تجلیل را پی در پی برگزار کنیم.
مدیرعامل صندوق همچنین خبر داد: میخواهیم از ماه بعد مراسم تولد شما عزیزان را نیز برگزار کنیم. این هتل خانه شما پیشکسوتان است، استخر این مجموعه آماده خدمتگزاری به شما عزیزان است، قصد داریم از ساعت 15 تا 19 سانس های استخر این هتل را به شما عزیزان اختصاص دهیم.
وی عنوان کرد: جناب وزیر علاقهمند بود که در این مراسم حضور داشته باشد، اما متاسفانه به دلیل مشغله کاری این امکان به وجود نیامد. از وی درخواست کردهایم که از سایر اماکن ورزشی نیز در خدمتگزاری به شما پیشکسوتان ورزش استفاده کنیم.
ابطحی تصریح کرد: به جد معتقدم ما و شما به مهربانی و نوازش نیاز داریم. می دانم زندگی تلخ و سخت است، ولی ما در این تلخی ها می خواهیم ساعت های خوب و خوشی را در این جمع احیا کنیم. آمدیم که رضای خاطر شما و در نهایت رضایت خداوند را با خدمت به شما خادمان سرافراز این سرزمین جلب کنیم. امیدواریم توسط برنامه های صندوق غبار فراموشی از چهره شما زدوده شود.
وی در پایان گفت: شما بزرگان این کشور هستید و کسی شما را فراموش نخواهد کرد. از خداوند میخواهم توفیق خدمات بیشتر به شما عزیزان را به ما خادمان بدهد که بتوانیم بخشی از زحمات شما در عرصه دلاوری را جبران کنیم.
همچنین محمد شریفزاده در مراسم تجلیل از خود گفت: به ابطحی مدیرعامل صندوق و سایر دستاندرکاران این برنامه برای ابداع چنین مجالسی باید تبریک گفت و درود فرستاد. این مراسم ها باعث می شود تا گذشتگانی همچون ما که گرد پیری بر چهرهمان نشسته از فعالیت های گذشته خود برای جوانان بگوییم. ما نیز از جوانان انتظار داریم که راه ورزش را ادامه دهند و برای ایران افتخارآفرینی کنند. بنده ورزش را از کوچه شروع کردم و حتی برای ورزش کفش نداشتم اما هیچ وقت دست از تلاش برنداشتم.
شریف زاده که در حوزه علمی و صنعت نیز بسیار موفق بوده است، تندیس یادبود خود را که به دلیل فعالیت های علمی از دانشگاه تهران دریافت کرده بود، به ابطحی تقدیم کرد. وی متولد فروردین 1313 درتهران است. او نخستین کاپیتان تیم ملی والیبال ایران است و به همراه تیم ملی والیبال در سال 1958 به مدال نقره مسابقات آسیایی توکیو رسید.
فرامرز ظلی نیز در مراسم تجلیل از خود گفت: مراسم های تجلیل صندوق از پیشکسوتان تنها یک تجلیل عادی نیست، بلکه یک ارتباط قلبی متقابل میان پیشکسوتان و این مجموعه و برگزارکنندگان این مراسم ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه ابطحی به معنای واقعی کلمه حامی پیشکسوتان است، ادامه داد: پیشکسوتان بزرگانی هستند که در کوچه پس کوچه خاطره ها گم شده اند، در غم غربت و فراموشی مانده اند و انتظار دارند که دستهایی از روی مهر بر سر آنها کشیده شود. برگزاری مراسم های تجلیل همان دست پر مهری است که از سوی صندوق به سوی آن ها دراز می شود و اثرات معنوی بسیار دارند.
فرامرز ظلی متولد 1321 و از دروازهبانان پیشکسوت فوتبال، ایران است. وی سالها در باشگاه پاس، تاج سابق تهران (استقلال کنونی) و تیم ملی فوتبال ایران بازی کرده و از دروازهبانان برجسته ایرانی بهشمار میرود. ظلی به مدت هفت سال دروازهبان تیم ملی نیز بود.
همچنین ابراهیم جوادی در مراسم تجلیل از خود گفت: بغض راه گلویم را گرفته است و تنها می توانم بگویم این کار ابطحی ماندگار و بزرگ است اقدامی که هیچ یک از مدیران قبلی نکرده اند. شاید باورتان نشود قبل از این مراسم ها روزهایی بود که آرزوی دیدار دوستان و هم دوره ای های خود چه در ورزش کشتی و چه در رشته های دیگر را داشتم و این آرزویم با مراسم های تجلیل محقق شد.
وی افزود: از بودن در میان بزرگان ورزش کشور مفتخر هستم. خوشبختانه ما می توانیم در فواصل کوتاه دور هم جمع شویم و روحیه مان تازه شود و دیگر تنها در مراسم های غم و ختم دوستانمان دیدار تازه نکنیم.
ابراهیم جوادی (زاده 1322 در قزوین) است. وی با 4 بار پیاپی قهرمانی جهان، 2 بار قهرمانی در بازیهای آسیایی، مدال برنز المپیک 1972 مونیخ و قهرمانی در مهمترین تورنمنتهای بینالمللی دوران خود، همچون جام دانکلف بلغارستان، جام تفلیس شوروی و جام تاتراس لهستان، پرافتخارترین کشتیگیر سبکوزن تاریخ کشتی ایران است. شکست از نیکولف بلغارستانی در المپیک مونیخ تنها شکست او در مسابقات جهانی و المپیک بود. جوادی در المپیک 1976 مونترال و 1992 بارسلونا هم به عنوان مربی همراه تیم ملی بود و همچنین مدتی ریاست هیئت کشتی شهرستان کرج را برعهده داشت.
در این مراسم همچنین مجید حلوایی و مهدی صابرپور درباره بزرگانی که از آنان تجلیل به عمل آمد، صحبت کردند.
در این مراسم که بدون حضور رسانه های مکتوب برگزار شد بزرگانی چون حسین کلانی، محمد نصیری، محمدرضا طالقانی، پرویز عرب، منصور برزگر، بیژن ذوالفقارنسب، رحیم علی آبادی، سعید مراغه چیان، اصغر شرفی، پرویز میرزا حسن، رضا مشحون، تیمور غیاثی، عنایت آتشی، ناصر ابراهیمی، بهروز سلطانی، مهدی هویت دوست، منوچهر مقصودی، محمد دلیریان، بهرام مشتاقی، عباس خجسته، مهدی محبی، حسن حمیدی، علی اکبر جیرسرایی، محمد مشهدی اسماعیل، محمد مشهدی آقایی، حمید حاتمی، جلال کریمی، عباس نمازیان، سلمان حسام، عباس موسیوند، محمد صادقی، مجید حلوایی، احمد شوشتریف امیر حیدری، مهدی صابرپور حضور داشتند.
6641