بازگشت بنزما باعث نامتعادل شدن فرانسه شد

بازگشت بنزما باعث نامتعادل شدن فرانسه شد

پایگاه خبری فوتبالی - الیویه ژیرو مهاجم تیم ملی فرانسه و باشگاه میلان مدعی است که تصمیم دیدیه دشان مبنی بر بازگرداندن کریم بنزما به تیم ملی فرانسه، اثرات زیادی روی تاکتیک‌های این تیم گذاشت. 

به گزارش فوتبالی، در تابستان گذشته دشان سرانجام تصمیم گرفت تا بنزما را پس از 6 ساله به تیم ملی دعوت کند و این مهاجم گلزن رئال مادرید، در یورو 2020 و لیگ ملت‌های اروپا حضور پیدا کرد. در این میان، ژیرو که سابقه قهرمانی در جام جهانی 2018 را دارد، جایگاه ثابتش را از دست داد و دیگر نتوانست همانند گذشته در ترکیب خروس‌ها قرار بگیرد. 

به نقل از مارکا، مهاجم سابق چلسی و آرسنال در گفت و گویی با اکیپ گفت: "من خبر بازگشت بنزما را زمانی که مربی اعلام کرد، متوجه شدم. این خواسته دیدیه دشان بود و من آن را درک می‌کنم، اما دوست داشتم که کمی زودتر به من اعلام می‌کردند. من دیدگاه بدی نسبت به کریم ندارم، اما بازگشت او به تیم ملی، باعث نامتعادل شدن تاکتیک‌ها و روش بازی ما شد که خوش‌بختانه همان‌گونه که در لیگ ملت‌ها دیدیم، توانستند این مشکل را حل کنند. اما به هر حال این موضوع زمان برد. من مشکلی با کریم در یورو 2020 نداشتم. او تغییر کرده بود و می‌توانستیم بلوغ را در او ببینیم."

4416