طلسم شکنی قلعه‌نویی با گل گهر در آزادی

طلسم شکنی قلعه‌نویی با گل گهر در آزادی

پایگاه خبری فوتبالی- امیر قلعه‌نویی اولین امتیازش در ورزشگاه آزادی را به عنوان سرمربی گل گهر کسب کرد.

به گزارش فوتبالی، امیر قلعه‌نویی تا امروز نتوانسته بود با گل گهر در ورزشگاه آزادی امتیاز بگیرد و به استقلال و پرسپولیس در این ورزشگاه باخته بود. طلسمی که امروز بالاخره شکسته شد و قلعه‎نویی که به دلیل محرومیت، امکان نشستن روی نیمکت تیمش را نداشت، توانست با امتیاز، ورزشگاه آزادی را ترک کند تا گل گهر برای هفتمین بازی متوالی در لیگ، بدون باخت، زمین را ترک کند.

دلیل محرومیت او را هم حتما در جریان هستید. قلعه‌‌نویی در پایان بازی با استقلال در جام حذفی که با باخت گل گهر به پایان رسید، حرفهایی زد که باعث شد کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، سرمربی گل گهر را 3 ماه محروم کند تا او خاطره خوبی از آخرین حضورش در ورزشگاه آزادی نداشته باشد.

قلعه‌نویی که در سه بازی قبلی گل گهر، هیچ عکسی از او در رسانه‌ها منتشر نشده بود، امروز هم توسط دوربین‌های تلویزیونی شکار شد هم عکاسان حاضر در ورزشگاه آزادی، از او داخل جایگاه ویژه ورزشگاه عکس گرفتند.

قلعه‌نویی بهتر از هر کسی می‌داند که امسال توقعات از او و تیمش بالا رفته و مدیرعامل گل گهر هم امشب به خبرنگاران گفت که تیمی که قلعه‌نویی پشتش است و بازیکنان خوبی هم جذب کرده انتظارات را بالا می‌برد. حالا باید دید قلعه‌نویی در ادامه فصل چه نتایجی خواهد گرفت.

7655