پایگاه خبری فوتبالی - نشریات اسپانیایی از پیشنهادات مستمر مدیریت سابق بارسلونا به ژاوی هرناندز پرده برداشته اند که البته خود ژاوی این پیشنهادات را قبول نکرده است.
به گزارش فوتبالی و به نقل از نشریه موندو دیپورتیو، در سال 2014 زمانی که ژاوی هرناندز هنوز بازیکن بود، جوزپ ماریا بارتومئو، رئیس وقت باشگاه بارسلونا بعد از اخراج تاتا مارتینو به ژاوی هرناندز پیشنهاد سرمربیگری در تیم کاتالانی را داده بوده اما ژاوی این پیشنهاد را رد کرده بود.
در سال 2016 زمانی که سگورا اخراج شد، بارتومئو مجددا به ژاوی پیشنهاد سرمربیگری در تیم بارسلونای بی را داد اما ژاوی این پیشنهاد را نیز رد کرده بود.
پیشنهاد سوم بارتومئو برای ژاوی هرناندز بعد از برکناری ارنستو والورده از جمع آبی اناری ها ارسال شد اما ژاوی پاسخ داده بود که هنوز در سطح سرمربیگری در تیم نخست بارسلونا نیست و در نهایت نیز پیشنهاد چهارم ریاست وقت باشگاه بارسلونا برای ژاوی هافبک خوش نقش سابق لاروخا و آبی اناری ها هم بعد از فاجعه لیسبون و باخت عجیب و سنگین هشت بر دو مقابل بایرن مونیخ رخ داد که ژاوی با توجه به مدیریت ضعیف بارتومئو، این پیشنهاد را هم رد کرده بود.
حالا امروز ژاوی هرناندز به عنوان گزینه اصلی، به نشستن روی نیمکت بلوگرانا بسیار نزدیک است.
9404

بارسلونا 











