پایگاه خبری فوتبالی- برای چهارمین دوره پیاپی، ایران و کرهجنوبی در مقدماتی جام جهانی به هم رسیدند.
به گزارش فوتبالی، البته این دوئل سابقه قبلی هم دارد. بازی چهارم دو تیم در مقدماتی جام جهانی 2022، رویارویی دهم شان در این رقابتهاست. تیم ملی در 9 بازی قبلی، 3 بار برنده شده با 7 گل زده و سهم کره جنوبی، تنها یک برد است و زدن 7 گل. کفه سنگین ترازو به سود تساویهاست با 5 تقسیم امتیاز. به عنوان میزبان و مهمان کره جنوبی هرگز به این تیم در مقدماتی جام جهانی نباختهایم: 2 برد و 2 مساوی در ایران و یک برد و 3 مساوی در کرهجنوبی. رکورد ویژه تیم ملی برابر کرهجنوبی در مقدماتی جام جهانی، 4 کلین شیت پیاپی و 6 بازی متوالی بدون باخت است بهعلاوه 370 دقیقه گل نخوردن.
1978: تیم حشمت مهاجرانی درحالی به عنوان تنها نماینده آسیا و اقیانوسیه خودش را به جام جهانی رساند که در دو بازی رفت و برگشت موفق به شکست دادن کرهجنوبی نشد. بازی رفت در بوسان، گلی نداشت و در بازی برگشت به میزبانی ورزشگاه آزادی، با وجود رد و بدل شدن 4 گل، تیمی با امتیاز کامل از زمین بیرون نیامد. هر دو گل تیم ملی را در این بازی، حسن روشن زد.
1994: تنها شکست تیم ملی برابر کرهجنوبی در مقدماتی جامهای جهانی، در این دوره رقم خورد. رویارویی اول دو تیم در دوحه قطر که میزبان 6 تیم برتر آسیا بود. کرهجنوبی دقیقه 18 گل اول را زد و برای زدن گل دوم تا دقیقه 79 صبر کرد ولی گل سوم در دقیقه 81، کار را به پایان رساند. این بازی، اولین روز اشتباهات مرگبار و سریالی بهزاد غلامپور درون دروازه تیم ملی در این مرحله بود.
2010: با تمام کشوقوسهایی که وجود داشت و منجر به برکناری گران! علی دایی و روی کار آمدن افشین قطبی شد، تیم ملی درنهایت نتوانست به اولین جام جهانی قاره آفریقا برسد. بازی رفت ایران و کرهجنوبی در آزادی، یک یک شد. البته داور استرالیایی بازی از اعلام خطای پنالتی مسلم روی حسین کاظمی چشم پوشید.

بازی برگشت در سئول هم چنین سناریو و نتیجهای داشت. در هر 2 بازی، تیم ملی گل اول را زد ولی هر 2 بار پارک جی سونگ بازی را به تساوی کشید. جواد نکونام در بازی رفت و مسعود شجاعی در بازی برگشت تمام سیاسی! گلهای تیم ملی را زدند.
2014: و درست از همینجا بود که استارت ناکامیهای سریالی کرهجنوبی برابر تیم ملی زده شد. تیم ملی که با اخراج مسعود شجاعی، 10 نفره شده بود درنهایت با گل جواد نکونام بازی رفت را در تهران برد. در بازی برگشت هم تیم کیروش روی تنها حملهاش که در اصل یک دفع توپ و ضدحمله بود به گلی 3 امتیازی با ضربه فنی رضا قوچاننژاد رسید.

از این بازی، اشتباه داور در اخراج نکردن رحمان احمدی خاطره شده و البته دو سوپرواکنش این دروازهبان در یک صحنه.
2018: کیروش و تیم ملی دست از سر کرهجنوبی برنمیداشتند. بازی رفت به میزبانی ورزشگاه آزادی با تک گل سردار آزمون به پایان رسید.

در بازی برگشت هم گلی رد و بدل نشد آنهم در شرایطی که با اخراج سعید عزتاللهی از دقیقه 52 مجبور به بازی با 10 نفر شده بودیم.
گزارش از علیرضا خطیبی/ پایگاه خبری فوتبالی










