پایگاه خبری فوتبالی- «یازده سال پیش چیزی حدود دو میلیارد تومان خرج خرید دوربین عنکبوتی شد. البته در چند بازی نماهای خوبی هم از این دوربین در اختیار مخاطبان قرار گرفت اما طبق معمول زیادهرویهای فراوانی داشتیم و ملت را خفه کردند از بس تصویر هوایی دادند. بعد از مدتی هم اسپایدرکم خراب شد. همان روزها میگفتند پایهاش شکسته و چهار میلیارد تومان خرج تعمیرش است.»
به گزارش فوتبالی و به نقل از ایسنا، روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: «حالا که کمکم به فصل جدید مسابقات لیگ برتر نزدیک میشویم و بحث استفاده از VAR برای بازی ایران و کره جنوبی هم داغ است، شاید خالی از لطف نباشد اگر یادی کنیم از پرخرجترین و بیمصرفترین عنکبوت دنیا! البته مقصودمان دوربین عنکبوتی است که سال ۸۹ با تشریفات مفصل در حد یک پروژه ملی در ورزشگاه آزادی نصب شد.
واقعا شرایط عجیبی بود. بلندمرتبهترین آدمهای ورزشی و رسانهای ایران دور هم جمع شده بودند تا در مراسم آغاز استفاده از «اسپایدرکم» حاضر باشند؛ آن هم دوربینی که خودمان نساخته بودیم بلکه صرفا خریده بودیم! علی سعیدلو، رئیس وقت سازمان تربیت بدنی، در مراسم حضور داشت؛ همین طور جناب علیعسکری که دیروز دوره مسئولیتشان در مسند ریاست سازمان صداوسیما به پایان رسید و تشریف بردند. علیعسکری آن زمان معاون فنی سازمان بود. در محافل غیر رسمی نقل میکنند که فروشندگان و نصبکنندگان این دوربین، از این که مقامات ارشد دولتی در ایران برای آغاز استفاده از آن صف کشیدهاند ابراز تعجب میکردند! خلاصه این که یازده سال پیش چیزی حدود دو میلیارد تومان خرج خرید دوربین عنکبوتی شد. البته در چند بازی نماهای خوبی هم از این دوربین در اختیار مخاطبان قرار گرفت اما طبق معمول زیادهرویهای فراوانی داشتیم و ملت را خفه کردند از بس تصویر هوایی دادند.
بعد از مدتی هم اسپایدرکم خراب شد. همان روزها میگفتند پایهاش شکسته و چهار میلیارد تومان خرج تعمیرش است. با این حال هرگز این تعمیر انجام نشد. میدانید چرا؟ چون نسل جدید هلیشاتهای سبک و ارزان وارد بازار شده بود که خرج خرید آنها، شاید یکصدم هزینه تعمیر اسپایدرکم میشد. به همین سادگی پرونده یکی از عجیبترین خریدهای ورزشی و رسانهای ایران بسته شد. جالبتر این که از مدیر شرکت سازنده نقل میکنند ایران جزو معدود کشورهایی بود که این دوربین را خرید. بقیه صرفا برای پوشش تلویزیونی مراسم خاص آن را با هزینه پایین اجاره میکنند تا عنکبوت کذایی این طور فلج نشود و به شکل یک تکه آهنپاره یک گوشه نیفتد. الان اجازه داریم بگوییم حیف از بیتالمال؟»
۴۱۵۴