پراندلی: اینتر قهرمان شود بازی‌های کسل‌کننده‌‌اش از یاد می‌رود

پراندلی: اینتر قهرمان شود بازی‌های کسل‌کننده‌‌اش از یاد می‌رود

به گزارش خبرگزاری تسنیم، چزاره پراندلی اطمینان دارد اگر اینتر در پایان فصل جاری سری A قهرمان شود کسی بازی‌های کسل‌کننده و پیروزی‌های خفیف یک بر صفری‌اش را به یاد نمی‌سپارد.

با وجود حضور اینتر در صدر جدول رده‌بندی سری A، سرمربی این تیم روبرتو مانچینی به خاطر بازی‌های نه‌چندان دلچسب و تاکتیک‌های محتاطانه تیمش تحت‌فشار و مورد انتقاد قرار گرفته است، انتقاداتی که به نظر پراندلی بی‌مورد هستند.

پراندلی در دفاع از مانچینی به نشریه کوریره دلواسپورت گفت: اگر اینتر اسکودتو را ببرد، هیچ‌کس 10 بازی نه‌چندان دلچسب این تیم را به یاد نخواهد آورد. در فرهنگ نتیجه‌گرای فوتبال ما، هر تیمی که ببرد همیشه کار درست را انجام می‌دهد. ضمن اینکه تعریف فوتبال زیبا کار سختی است. تا جایی که من می‌دانم مردم می‌خواهند که تیم‌های‌شان پیروزی را با بازی‌های زیبا لذت‌بخش و سرعتی کسب کند. شما می‌توانید یک بازی خوب یا نسبتاً خوب ارائه کنید، اما زمانی که تیمی به هدف بزرگی مثل اسکودتو، جام حذفی یا صعود به دسته بالاتر دست پیدا می‌کند، معنایش این است که عملکردش از هر لحاظ خوب بوده است.

وی ادامه داد: فیورنتینا یا ایتالیایی تحت هدایت من همیشه به دنبال ارائه فوتبالی زیبا بودند. گذر زمان می‌تواند سبب شود مردم ارزیابی منصفانه‌ای از کاری که من در تیم ملی انجام دادم، داشته باشند.

سرمربی پیشین آتزوری درباره کورس قهرمانی این فصل سری A تأکید کرد: ناپولی مائوریسیو ساری و فیورنتینای پائولو سوسا، آمده‌اند تا روی زمینی که رافائل بنیتس (در ناپولی) و وینچنزو مونتلا (در فیورنتینا) شخم زدند، محصول برداشت کنند، هرچند کاری که خودشان برای پیشرفت تیم انجام داده‌اند هم قابل تحسین است. یک سرمربی باید بتواند با ابرازهایی که در اختیارش گذاشته می‌شود، کار کند. ماسیمیلیانو آلگری در یوونتوس دارد همین کار را انجام می‌دهد و با تغییر تاکتیک در تلاش است تا بهترین فرمول را برای بازی تیمش پیدا کند. انجام این کار بعد از فصلی که دو گانه قهرمانی می‌برید آسان نیست، اما یووه می‌تواند به دوران موفقیت‌هایش ادامه دهد.

آریگو ساچی، سرمربی پیشین میلان که در دهه 80 همه جام‌های را می‌برد، جزو سرسخت‌ترین منتقدان اینتر مانچینی است و تیم او را به ارائه بازی‌های کسل‌کننده متهم می‌کند. پراندلی در خصوص این موضوع عنوان کرد: ساچی در زمان خودش یک مبدع و مبتکر بود که راه ترکیب کردن فوتبال تماشایی و نتیجه‌گرا را پیدا کرد. اکنون پپ گواردیولا آن سرمربی است که تیمش بهترین فوتبال را ارائه می‌کند. بارسلونا گواردیولا یک عصر جدید را شکل داد و بایرن مونیخ تحت هدایت او هم دارد همین کار را انجام می‌دهد. کمی طول خواهد کشید تا سایر مربیان بفهمند چطور می‌توانند تیکی‌تاکای گواردیولا را خنثی کنند.

انتهای پیام/