پایگاه خبری فوتبالی - خبری که در مورد پیشنهاد 160 میلیون یورویی رئال مادرید به امباپه منتشر شد، با واکنش های زیادی همراه شده است.
به گزارش فوتبالی، نشریه اکیپ در شماره امروز خود مقاله ای تحت عنوان "رئال حمله کرد" منتشر کرده است و به فشار رئال مادرید برای جذب ستاره فرانسوی اشاره کرده است.
این نشریه گزارش داده است که پی اس جی پیشنهاد اولیه و 160 میلیون یورویی رئال مادرید را رد کرده اما از این که رئال مادرید در اولین پیشنهادش چنین مبلغ بالایی را ارائه کرده، شگفت زده شده اند. منابع درون باشگاه پی اس جی گزارش داده اند که انتظار پیشنهادی در این سطح را نداشته اند اما با این وجود امیدوارند که رئال مادرید پیشنهاد خود را بالا ببرد و انتقال با مبلغی بین 190 تا 200 میلیون یورو جوش بخورد. در حقیقت اکیپ گزارش داده است که رئال مادرید می تواند حتی رکورد 222 میلیون یورویی نیمار را هم بشکند و امباپه را به گران ترین بازیکن تاریخ فوتبال تبدیل کند.
الخلیفی فعلا به حفظ امباپه امید دارد اما با توجه به این که در فاصله شش روز به پایان نقل و انتقالات، امباپه هنوز حاضر به تمدید نشده و تا کنون شش پیشنهاد برای تمدید را رد کرده، احتمال جدایی وی وجود دارد. انتقال احتمالی رونالدو از یووه به پی اس جی نیز می تواند مزید بر علت شود تا مدیران قطری پی اس جی بالاخره اجازه جدایی امباپه و پیوستنش به رئال مادرید را صادر کنند.
4125

رئال مادرید 








