پایگاه خبری فوتبالی - هافبک ساحل عاجی میلانی در جریان تمرینات این تیم دچار مصدومیت شد و احتمال دارد که چند بازی نخست روسونری در فصل جدید رقابت های سری آ را از دست بدهد.
به گزارش فوتبالی و به نقل از رسانه اسکای، خبر بد برای هواداران میلان، احتمال در اختیار نداشتن فرانک کسیه، هافبک کلیدی این تیم برای بازی های ابتدایی فصل جدید سری آ به دلیل مصدومیت است.
فرانک کسیه که به تازگی از رقابت های المپیک توکیو 2020 بازگشته، اخیرا به تمرینات تیمی اضافه شد و گزارش رسانه اسکای نیز چنین عنوان می کند که کسیه روز گذشته پس از پایان جلسه تمرینی، کمی احساس درد داشته است و بنابراین وضعیت جسمانی او صبح امروز مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش های انجام شده از یک آسیب دیدگی عضلانی خبر می دهند.
درجه مصدومیت و مدت زمان لازم برای بهبودی این بازیکن هنوز مشخص نیست و طی ساعات آینده، اطلاعات جدید بیشتری منتشر می شود.
این گزارش همچنین اضافه می کند که هافبک ساحل عاجی ممکن است بازی برابر سمپدوریا و کالیاری را پیش از وقفه لیگ به دلیل فیفا دی و انجام بازی های ملی از دست بدهد.
9404













