برایتن‌رایتر: مغلوب بایرن شدیم اما شالکه تاکتیکی بازی کرد

برایتن‌رایتر: مغلوب بایرن شدیم اما شالکه تاکتیکی بازی کرد

برایتن‌رایتر: مغلوب بایرن شدیم اما شالکه تاکتیکی بازی کرد

سرمربی تیم فوتبال شالکه گفت: مغلوب بایرن شدیم اما از نظر تاکتیکی عملکردی عالی داشتیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، شالکه هم نتوانست جلو یکه‌تازی‌های فصل جاری بایرن مونیخ را بگیرد. تیم آبی‌پوش در بازی هفته سیزدهم بوندس‌لیگا که شب گذشته در خانه برابر باواریایی‌ها انجام داد، 3 بر یک مغلوب شد.

بعد از این باخت آندره برایتن‌رایتر در کنفرانس خبری اظهار داشت: هرچند باختیم اما امروز پیکاری انجام دادیم که از نظر تاکتیکی فوق‌العاده بود.

بازیکنان تیم به طور کامل برنامه در زمین پیاده کردند. به بایرنی‌ها بندرت فضا دادیم و جلوی فرصت‌ها را گرفتیم. ضمن آنکه در حالت توپ‌گیری و رفتن به حمله سریع، فوق‌العاده خطرناک بودیم.

وی ادامه داد: برای بایرن فقط یک اشتباه کوچک کافی  بود که 2 بر یک از ما پیش افتد. البته تیم این فرصت را داشت که بازی را بازهم به تساوی کشاند.

برایتن‌رایتر همچنین اظهارکرد: فکر می‌کنم می‌توانیم با این بازی آینده با نگاهی مثبت بنگریم و کار را پیش ببریم.

در این مصاف آلابا دقیقه 9 بایرن را پیش انداخت. در دقیقه 17 مه‌یر بازی را به تساوی کشاند. با این حال خاویر مارتینز دقیقه 69 با ضربه سر و روی پاس آرین روبن، گل برتری را زد.

دقیقه 90+2 توماس مولر مهاجم ملی‌پوش و آلمانی بایرن گل سوم را تیمش به ثمر رساند.