دو قزوینی تیم ملی فوتسال زنان را در جام جهانی کوچک گواتمالا همراهی می کنند

دو قزوینی تیم ملی فوتسال زنان را در جام جهانی کوچک گواتمالا همراهی می کنند

حسین باجیوند روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آمنه محمودی به عنوان مربی و عضو کادر فنی و فاطمه اعتدادی به عنوان بازیکن از قزوین همراه با تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در مسابقات فوتسال جام جهانی کوچک راهی گواتمالا شده اند.
وی اضافه کرد: محمودی و اعتدادی سالها برای فوتسال زنان قزوین زحمت کشیده و جزو برترین مربیان و بازیکنان این رشته در کشور به شمار می روند.
سرپرست هیات فوتبال استان قزوین همچنین یادآور شد: محمودی و اعتدادی امسال پس از انحلال تیم لیگ برتری فوتسال بانوان استان که بدلیل مشکلات مالی صورت گرفت، هم اکنون به عنوان مربی و بازیکن در تیم فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی تهران عضویت دارند.
تیم ملی فوتسال زنان در مسابقات جام جهانی کوچک گواتمالا که هفته جاری برگزار می شود به ترتیب با تیم های پرتغال، برزیل و کاستاریکا دیدار می کند.
3013/ 6128

انتهای پیام /*