رونمایی از کافه لاکچری باشگاه بارسلونا در اسپانیا (عکس)

رونمایی از کافه لاکچری باشگاه بارسلونا در اسپانیا (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه بارسلونا برای درآمدزایی بیشتر به تازگی یک کافه در شهر بارسلونای اسپانیا یعنی همان شهری که در آن ساکن است افتتاح کرده است و در آن به ارائه خدمات مخصوص کافه می‌پردازد. دکوراسیون این کافه کاملا به شکل باشگاه و تیم بارسلونا تزئیین شده است و هواداران این تیم را کاملا در حال و هوای تیمشان قرار می‌دهد.

تصویر خبر

به گزارش فوتبالی، خوان لاپورتا چندی پیش به عنوان رئیس جدید باشگاه بارسلونا انتخاب شد و آن هم در حالی که این باشگاه در شرایط سختی از نظر اقتصادی قرار دارد و لاپورتا به دنبال این است که اوضاع مالی بارسلونا را بهبود ببخشد. به نظر می‌رسد که این باشگاه به تازگی یک کافه افتتاح کرده است تا بتواند یک فعالیت اقتصادی مناسب را داشته باشد و البته این گونه از فعالیت ها بیشتر جنبه جذب هوادار را هم دارد که باشگاه بارسلونا هم از این ایده استفاده کرده است و یک کافه نسبتا لاکچری را در اسپانیا و شهر بارسلونا راه انداخته است که می‌تواند با فعالیت های این باشگاه هم همخوانی داشته باشد.

تصویر خبر

باید دید که اوضاع مالی برای بارسلونا به چه شکل پیش می‌رود و این باشگاه در تابستان آیا خرید هایی انجام خواهد داد یا اوضاع برایش به شکل دیگری پیش می‌رود.

1470